Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 18 januari
Grattis Hilda, Hildur
Valuta
EUR 10.13 0.00
GBP 11.39 -0.01
USD 8.39 0.00
BÖRSEN 17:25
0.42%

Ekatech Industriautomation

SMÅLANDSSTENAR

Helhetslösningar inom industriautomation, robotteknik och processkontroll. Vi hjälper kunden att förenkla, förbättra och förädla.


Vi arbetar med helhetslösningar inom automation, robotteknik och processkontroll. Med lång erfarenhet från såväl trä-, tillverknings- och livsmedelsindustri som tung processindustri, kan vi ta fram kostnadseffektiva lösningar på de flesta problem. Vår övergripande ambition är att hjälpa kunden att * Förenkla * Förbättra * Förädla Vi har levererat och installerat Industriautomation och robotceller över hela Sverige samt i Norge och Finland.

Vi är ett automationsföretag med inriktning mot industrin. I företaget har vi lång erfarenhet av både tillverkningsindustri såväl som processindustri. Vi levererar: * Robotceller komplett med verktyg, arbetsstationer och program. * Maskinstyrning, totallösningar med styrskåp, PLC, OP drivsystem etc. * Service och ombyggnation i befintlig industriautomation. * Process styr och reglerteknik.

Snabbfakta

Antal anställda

11

Omsättning

21207

Organisationsnr

5566252481

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Industriautomation, Robotautomation, Processkontroll, Styrskåp, robotlösningar, Simatic, Automationsingenjör, konsult, Riskanalys, CE-märkning, styrsystem, Givare, PLC, Styr- och reglerteknik, Automatik, pneumatik, Robotteknik, automation, Processautomation, Elautomation, Allen Bradley, Pallspiksrobot

Avdelningar

Blandade material
Industriautomation
Robotlösningar
Maskinbetjäning
Robotceller