Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 50
Torsdag 12 december
Grattis Alexander, Alexis
Valuta
EUR 10.45 -0.02
GBP 12.37 -0.07
USD 9.39 -0.05
BÖRSEN 18:39
0.62%

Ekatech Industriautomation

SMÅLANDSSTENAR

Vi arbetar med helhetslösningar inom automation, robotteknik och processkontroll. Med lång erfarenhet från såväl trä-, tillverknings- och livsmedelsindustri som tung processindustri, kan vi ta fram kostnadseffektiva lösningar på de flesta problem. Vår övergripande ambition är att hjälpa kunden att * Förenkla * Förbättra * Förädla Vi har levererat och installerat Industriautomation och robotceller över hela Sverige samt i Norge och Finland.


Vi är ett automationsföretag med inriktning mot industrin. I företaget har vi lång erfarenhet av både tillverkningsindustri såväl som processindustri. Vi levererar: * Robotceller komplett med verktyg, arbetsstationer och program. * Maskinstyrning, totallösningar med styrskåp, PLC, OP drivsystem etc. * Service och ombyggnation i befintlig industriautomation. * Process styr och reglerteknik.

Snabbfakta

Antal anställda

9

Omsättning

20182

Organisationsnr

5566252481

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Industriautomation, Robotautomation, Processkontroll, Styrskåp, robotlösningar, Simatic, Automationsingenjör, konsult, Riskanalys, CE-märkning, styrsystem, Givare, PLC, Styr- och reglerteknik, Automatik, pneumatik, Robotteknik, automation, Processautomation, Elautomation, Allen Bradley, Pallspiksrobot

Avdelningar

Blandade material
Industriautomation
Robotlösningar
Maskinbetjäning
Robotceller