Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33
Söndag 18 augusti
Grattis Ellen, Lena
Valuta
EUR 10.71 -0.01
GBP 11.74 -0.01
USD 9.66 -0.02
BÖRSEN 08:35
1.24%

Ekatech Industriautomation

SMÅLANDSSTENAR

Vi arbetar med helhetslösningar inom automation, robotteknik och processkontroll. Med lång erfarenhet från såväl trä-, tillverknings- och livsmedelsindustri som tung processindustri, kan vi ta fram kostnadseffektiva lösningar på de flesta problem. Vår övergripande ambition är att hjälpa kunden att * Förenkla * Förbättra * Förädla Vi har levererat och installerat Industriautomation och robotceller över hela Sverige samt i Norge och Finland.


Vi är ett automationsföretag med inriktning mot industrin. I företaget har vi lång erfarenhet av både tillverkningsindustri såväl som processindustri. Vi levererar: * Robotceller komplett med verktyg, arbetsstationer och program. * Maskinstyrning, totallösningar med styrskåp, PLC, OP drivsystem etc. * Service och ombyggnation i befintlig industriautomation. * Process styr och reglerteknik.

Snabbfakta

Antal anställda

9

Omsättning

20182

Organisationsnr

5566252481

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Pallspiksrobot, Allen Bradley, Elautomation, Processautomation, automation, Robotteknik, pneumatik, Automatik, Styr- och reglerteknik, PLC, Givare, styrsystem, CE-märkning, Riskanalys, konsult, Automationsingenjör, Simatic, robotlösningar, Styrskåp, Processkontroll, Robotautomation, Industriautomation

Avdelningar

Blandade material
Industriautomation
Robotlösningar
Maskinbetjäning
Robotceller