Vecka 49 Måndag 4 december Grattis Barbara, Barbro
Valuta
EUR 11.31 0.02 0.017
GBP 13.19 -0.01 -0.009
USD 10.45 0.06 0.064
BÖRSEN 17:24
0.07%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Enter Gislaved AB

GISLAVED

Enter Gislaved AB finns till för dig som vill starta företag, utveckla din verksamhet eller etablera dig i Gislaveds kommun, oavsett branch.


Vi är ett kommunalt näringslivsbolag. Vårt uppdrag är att utveckla konkurrenskraft för handel, besöksnäring och näringsliv i Gislaveds kommun samt Gnosjöregionen.

Hur utvecklar man konkurrenskraft och attraktivitet för näringsliv, besöksnäring, handel och fastighetsägare? Vi tror det handlar om att sätta kvalitet och inte kvantitet som mål. Vi är också övertygade om att det är utvecklingen av företag och människors arbete som lägger grunden till vår välfärd. Då gäller det att skapa de bästa förutsättningarna och villkoren för människor och företag.

Med vår kompetens och kunskap i lokala och regionala frågor kan vi göra stor skillnad för befintliga och nya aktörer. På Enter vet till exempel vilken hjälp som finns att få i markfrågor när du vill bygga, vilken den enklaste vägen är för att dra igång en verksamhet och hur kommunens beslutsvägar fungerar. Vi har koll på de bästa butikslägena, vilka nätverk du har nytta av och var du hittar rätt kompetens. Dessutom samarbetar vi med utbildningar och skolor samt är med och driver en mängd projekt för att utveckla näringsliv, handel och turism.

Genom att vara en snabb och flexibel partner underlättar vi för dig när du vill växa, anställa, investera eller etablera dig i Gislaved och Gnosjöregionen. Vi är språngbrädan för den lokala entreprenören och stödfunktion för den internationella aktören. Vi är länken mellan kommun, myndigheter, högskola och näringsliv. Vi har de rätta kontakterna och kunskaperna för att du ska lyckas.

Varmt välkommen att höra av dig till oss eller besöka oss i Gislaved. 

Snabbfakta

Antal anställda

6

Omsättning

8138

Organisationsnr

5566619861

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

näringslivschef, näringslivsbolag, gislaveds, näringsliv, Arenum, Affärsracet, GNAB, BBR, Automation Småland, Näringslivsmässa, gislaved näringsliv, ArenumDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår