Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 12 Söndag 26 mars Grattis Emanuel
Valuta
EUR 11.22 0.03 0.028
GBP 12.75 0.00 0
USD 10.43 0.1 0.096
BÖRSEN 17:30
-2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Butikssäljare till Elgiganten i Gislaved

Jobbar du som säljare eller tidigare jobbat och känner att det är dags för nya utmaningar? Trivs du i en fartfylld miljö, i fin och fräsch butik? Då är detta något för dig. Nu söker vi butikssäljare till Elgiganten i Gislaved.

ARBETSUPPGIFTER
Som butikssäljare på Elgiganten i Gislaved kommer du att jobba på Techavdelningen. I Arbetet ingår daglig kundkontakt där du hjälper kunden att hitta rätt produkt till sitt behov. Du kommer även att jobba med att fronta produkter, hålla ordning och reda i butiken, prismärka samt hjälpa dina kollegor på de andra avdelningarna. I dina uppgifter ingår främst försäljning av data och abonnemang.

  • Service
  • Försäljning
  • Frontning av produkter
  • Prismärkning
  • Hålla rent och fint i butiken

 

 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Som person är du väldigt driven och serviceminded. Samtidigt är du en ödmjuk och hjälpsam person där du gärna hjälper kunden med även dina kollegor. Du tar eget ansvar men gillar att jobba i grupp och samarbeta i ett tight team. Flexibilitet är viktigt i vardagen som säljare, även när det gäller arbetstider. Du som butikssäljare kommer att behöva jobba varannan helg. Sedan tidigare har du erfarenhet av försäljning. I perioder är det högt tryck i butiken vilket kräver att du är stresstålig. Meriterande om du arbetet med abonnemang eller inom telekom.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som butikssäljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Elgiganten AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och vi hänvisar alla eventuella frågor kring tjänsten till dem.

 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!LEDIGA JOBB

Personal till Produktion och Lager

Har du erfarenhet av arbete inom produktion och lager?Vi söker just nu flera nya medarbetare inom produktion och lager till våra kunder i GGVV-regionen. ...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Eterni Sweden AB

Telefon: 0370-780740
Mail: rebecca.moberg@eternigroup.com

Besöksadress:
Expovägen 14
33142
Värnamo

Postadress:
Expovägen 14
33142
Värnamo

Webbadress:
eterni.se