Vecka 49 Lördag 9 december Grattis Anna
Valuta
EUR 11.27 0.06 0.057
GBP 13.14 0.00 0
USD 10.47 0.08 0.083
BÖRSEN 17:30
0.98%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Operatör till FIG Metall i Gnosjö

Gillar du att arbeta med moderna maskiner och brinner för utveckling? Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör och/eller teknisk utbildning så har vi tjänsten för just dig.
Vi söker flera CNC operatörer just nu. Arbetstiden är förlagd på ständig kväll.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta som CNC operatör på olika maskiner. Maskinerna som finns i maskinparken är bla Mazak, Citizen, Nakamura, Miyano och Brother. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av maskinkörning, mätning, inställning av maskin. Det är meriterande om du arbetat med de maskinerna tidigare. Du kommer att arbeta med CNC maskiner, Svarv och fräs.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Som person är du driven och engagerad. Vi ser att du brinner för tekniskt arbete och har sedan tidigare erfarenhet av ritningsläsning och mätning med olika mätinstrument. Du klarar av att arbeta under tidspress. För att du ska trivas på jobbet är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp.

 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som CNC operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FiG Metall. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller anställning hos kund.


ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!LEDIGA JOBB

CNC programmerare till FIG Metall i Gnosjö

Just nu söker vi en CNC operatör som har erfarenhet av programmering av CNC.ARBETSUPPGIFTERDin arbetsuppgift kommer att bestå av programmering och...

Vi på Eterni rekryterar fler svetsare!

VÅRA KUNDER SÖKER FLER SVETSAREVi har ett flertal kunder i GGVV-regionen som har en fin orderingång och behöver förstärkning i sin produktion!...

Eterni söker maskinoperatörer

Arbetat som maskinoperatör och intresserad av nya utmaningar? Vill du fortsätta jobba som maskinoperatör i GGVV?ARBETSUPPGIFTERI din roll som maskinoperatör...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Eterni Sweden AB

Telefon: 0370-780740
Mail: rebecca.moberg@eternigroup.com

Besöksadress:
Expovägen 14
33142
Värnamo

Postadress:
Expovägen 14
33142
Värnamo

Webbadress:
eterni.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår