Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Onsdag 23 september
Grattis Tekla, Tea
Valuta
EUR 10.48 0.07
GBP 11.46 0.13
USD 8.98 0.1
BÖRSEN 17:30
0.56%

Finmekanik i Bredaryd AB

BREDARYD

Vi har specialiserat oss på att förse produkter i zink, aluminium, stål, plast med finmekaniska egenskaper i våra CNC-styrda fleroperationsmaskiner.


För trettiofyra år sedan grundades Finmekanik i Bredaryd - en bygd som präglas av innovation, entusiasm och företagaranda. Ända sedan starten har vi specialiserat oss på att förse produkter i zink, aluminium, stål och plast med finmekaniska egenskaper. Vi erbjuder det mesta inom skärande bearbetning och naturligtvis hjälper vi dig även med montering och packning när du behöver.

Och vet du vad? Med hjälp av CNC-styrda fleroperationsmaskiner i maskinparken garanterar vi dig snabba resultat och tack vare nära samarbete med fixturtillverkare kan vi säkerställa snabba leveranser och stor flexibilitet i alla led. 

NYHETER

Nya ägare till Finmekanik A

Från och med slutet av 2019 är det Klas Jansson och Östen Sjölin tillsammans...

Vi har ny logotyp!

När tiderna förändras gör även vi på Finmekanik det. Och...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

6

Omsättning

5800

Organisationsnr

5562790393

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Skärande bearbetning, gjutgods, mekanisk industri, finmekanik, Machining, castings, mechanical industry, precision mechanics, Schneidende Bearbeitung, Gussstücke, mechanische Industrie, Gängning, fräsning, försänkning, Packning, Montering, Helhetslösningar, pressgjuten zink, pressgjuten aluminium, strängsprutad aluminium, borrning, eftertempo

Avdelningar

Metall
Fräsning
Fåstycksfräsning
Lågseriefräsning
Produktionsfräsning
Gängfräsning