Vecka 24 Fredag 14 juni Grattis Håkan, Hakon
Valuta
EUR 11.26 0.01 0.011
GBP 13.37 0.02 0.016
USD 10.48 0.01 0.008
BÖRSEN 17:30
-1.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

A-tooling - Lagerpersonal

A-Tooling grundades 1999 och har idag sin verksamhet i Värnamo. Visionen från början var att bli den ledande leverantören i Sverige av verktygskomponenter till verktygsmakare och företag verksamma inom plåtbearbetning, plastformsprutning, pressgjutning och automation. Verksamheten började i liten skala men genom hårt arbete och lång erfarenhet i branschen lyckades vi knyta världsledande leverantörer och erfarna och engagerade medarbetare till oss.

Sedan många år tillbaka har vår vision blivit verklighet. Vi har varit banbrytande i utveckling av nya produkter och nya standarder som många nu arbetar efter. Vårt uppdrag är att alltid sträva efter högsta produktkvalitet, bästa service, största tillförlitlighet samt att alltid vara lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Vi har alltid nya saker på gång inom till exempel CAD, försäljning samt vår egen produktion.

 

A-TOOLING I Värnamo söker nu Lagerpersonal. En av våra stjärnmedarbetare söker sig vidare mot nya utmaningar. Vi söker nu dig som vill börja arbeta tillsammans med oss i vår fortsatta framgångsresa. 

 

Vilka är A-Tooling?

A-Tooling är ett företag som befinner sig i en spännande utvecklingsresa. Vi har nyligen gått ihop med Ages, vilket ger oss möjligheten att expandera och utvecklas i en större skala. Våra kolleger får chansen att följa med i denna utveckling och bidra till vår gemensamma framgång. För tre år sedan flyttade vi in i våra nybyggda lokaler i Värnamo på Bredasten, där arbetsmiljön är en central del av vår verksamhet. Med för närvarande åtta kolleger strävar vi ständigt efter att växa och bli fler. Vår service är en av våra främsta styrkor och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra den. Just nu fokuserar vi på att utveckla vår E-Shop och förbättra vårt affärssystem för att underlätta vår verksamhet, till exempel genom bättre leveransbevakning.

Vi söker dig som:

Är en flexibel och driven person som trivs i ett högt tempo. Du har en stark vilja att arbeta och bidra till vår gemensamma framgång. Erfarenhet av affärssystemet Monitor och truckkörkort är meriterande, men inte avgörande. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och en stark vilja att lära och utvecklas. Som person är du social, har god kommunikationsförmåga, är trevlig och samarbetsvillig. Du har en naturlig nyfikenhet och en stark vilja att lära dig nya saker. Du är också bra på att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Vi tror att du är en person som vill växa och utvecklas tillsammans med oss på A-Tooling.

 

Vi erbjuder dig:

En spännande och dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att vara en del av ett företag som tror på eget initiativ och där du får chansen att visa vad du vill och göra det du brinner för. Du får arbeta i våra moderna lokaler i Värnamo, där arbetsklimatet är en viktig del av vårt dagliga arbete. Vi erbjuder dig även möjligheten att vara en del av vår fortsatta utveckling och expansion tillsammans med Ages. Hos oss får du chansen att vara en del av ett litet men växande team som strävar efter att ständigt förbättra vår service och våra processer.

 

Vi söker nu en hungrig, engagerad person som bor i Värnamotrakten och som vill ha en tjänst att växa med. Om du är redo för en utmaning och vill vara med på vår resa, är A-Tooling rätt plats för dig.

 

Plats: Värnamo

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Tillträde: Omgående

 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar A-Tooling med FSK People.

Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504.

För ansökan till tjänsten gå in på www.fskpeople.se

 

Välkommen med din ansökan!KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår