Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.058
GBP 13.87 0.08 0.083
USD 10.73 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Herber Engineering - Eftermarknadsansvarig

 

Med rötterna djupt i den svenska industritraditionen är vi på Herber sedan 1945 en framgångsrik tillverkare och leverantör av maskiner för kallformning av rör. Vi är Skandinaviens enda tillverkare av rörbockningsmaskiner och har världen som marknad. I vårt utbud finns maskiner som kan hantera rör från 4 mm upp till 160 mm diameter.

 

Herber Engineering ingår i Duroc, ett långsiktigt investeringsbolag som förvärvar och utvecklar industri- och handelsföretag. Med djup kunskap om teknik och marknad siktar Durocs företag på en ledande position i sina respektive branscher.

Läs mer på www.duroc.se

 

Herber Engineering expanderar och söker eftermarknadsansvarig!

 

Herber Engineering söker en driven och affärsorienterad eftermarknadsansvarig. Denna nyckelroll är en del av vår satsning framåt för att uppnå större stabilitet och tillväxt.

 

Som eftermarknadsansvarig hos oss har du det övergripande ansvaret för vår eftermarknadsaffär. Du leder ett team på 3-4 personer och arbetar med att utveckla och modernisera våra tjänster för befintliga kunder, där service, reservdelar och ombyggnation av maskiner och verktyg ingår. Du analyserar marknadstrender, förbättrar vårt erbjudande och driver proaktivt säljarbete. Din strategiska förmåga hjälper dig att forma och kommunicera vårt erbjudande effektivt, samtidigt som du har budget- och resultatansvar för hela eftermarknadsaffären.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som tidigare har arbetat med att utveckla och leda en serviceavdelning. Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet är viktigt, och erfarenhet av verkstadsmaskiner, särskilt rörbockning, är meriterande. Med ett starkt affärsdriv och utvecklingsfokus är du van vid att använda affärssystem och är bekväm med att ta ansvar och leda ett team. Förmågan att driva genom förändringar och arbeta både strategiskt och operativt med ett tydligt fokus på utveckling är avgörande för denna roll. För att lyckas i rollen behöver du vara flytande på svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Vi erbjuder:

 

Välkommen till oss på Herber! Vi erbjuder en roll där du får det övergripande ansvaret för en viktig del av vår verksamhet, och möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. 

 

I den här rekryteringen samarbetar Herber Engineering AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi ser fram emot din ansökan! LEDIGA JOBB

Östlings Verktygs - CNC-tekniker

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av skärande bearbetning?Östlings Verktyg AB söker CNC-tekniker!I...

LamPress - Säljare

  LamPress...

AGES Industri - Hållbarhetskoordinator

  AGES-koncernen...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår