Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.058
GBP 13.87 0.08 0.081
USD 10.72 0.04 0.045
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Lann - Ekonomi- och löneadministratör

 

Lann är en av Sveriges främsta tillverkare av svarvade komponenter till krävande kunder över hela världen inom flera affärsområden. Lann är en del av Arbona Industri som förvärvade Bufab Lann den 3 juli 2024. Vår bearbetning sker i toppmoderna maskiner med placering i Värnamo. Vi är idag 120 anställda och omsätter ca 360 Msek.

 

Är du en driven och självständig person med erfarenhet inom löneadministration och ett intresse för ekonomi?

 

Vill du vara en del av en förändringsresa och arbeta i ett team där ingen står ensam?

 

Då kan du vara den vi söker!

 

Som ekonomi- och löneadministratör får du en central roll i vår ekonomifunktion. Du ansvarar för all löneadministration och hanterar frågor kring tidsrapportering i Kontek HRM-system. Tidsmässigt ägnar du ungefär hälften av din tid åt löneadministration, resterande del av tiden spenderar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning samt övrig administration. Under det första halvåret kommer du även att vara involverad i implementeringen av vårt nya affärssystem Monitor G5.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration och en god förståelse för ekonomi. Din erfarenhet gör att du känner dig trygg i att arbeta självständigt med allt som rör lön. Du har en stark initiativförmåga, vilket gör att du inte tvekar att ta egna beslut när det behövs. Du är bekväm med digitala verktyg och är van vid att arbeta i moderna affärssystem och Excel.

 

Du är en kommunikativ och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö och gillar att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsprocesser. Din förmåga att kommunicera öppet och tydligt gör att du passar bra in i vårt team. Goda kunskaper i både svenska och engelska är viktiga för att du ska lyckas i rollen.

 

Vad vi erbjuder dig:

 

Vi erbjuder en roll där kombinationen av eget driv och samarbete är nyckeln till framgång. Du får möjligheten att vara med i implementeringen av vårt nya affärssystem och utvecklas inom både löne- och ekonomiadministration. Vi värdesätter digitalisering och smarta arbetssätt och erbjuder en utvecklande miljö där du får vara med och forma framtiden.

 

I den här rekryteringen samarbetar Lann med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 0705655673. Vi ser fram emot din ansökan! LEDIGA JOBB

Östlings Verktygs - CNC-tekniker

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av skärande bearbetning?Östlings Verktyg AB söker CNC-tekniker!I...

LamPress - Säljare

  LamPress...

AGES Industri - Hållbarhetskoordinator

  AGES-koncernen...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår