Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.06
GBP 13.86 0.08 0.077
USD 10.73 0.05 0.049
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Nominit - Försäljningschef

 

Sedan 1937 är vi på Nominit en svensk underleverantör med egen produktion och verktygstillverkning. Vår försäljning består av kallformade komponenter i stål, aluminium, koppar, mässing samt rostfritt. Dessa är tillverkade vid vår anläggning i Värnamo eller av våra samarbetspartners i andra länder. Vi erbjuder därutöver bland annat  svarvade och maskinbearbetade produkter, med ca 65% på export. Vårt största affärsområde är automotive. 

 

Vi har ett starkt fokus på hållbarhet. Ett viktigt steg i detta arbete är att våra mål och handlingsplaner validerats och verifierats enligt SBTi. Vi tar stort ansvar för samhället vi verkar i, och är med och bidrar till ett aktivt och levande föreningsliv genom vårt engagemang i många lokala idrottsföreningar. 

 

Är du Nominits nya försäljningschef? 

 

Som försäljningschef hos oss får du en nyckelroll i att driva vårt försäljningsarbete på ett strukturerat och välordnat sätt. Du leder vårt säljteam bestående av fyra personer och har många kontaktytor både internt och externt. Din främsta uppgift hos oss är att arbeta strategiskt för att bryta ny mark och identifiera nya affärsmöjligheter.

 

Ansvarsområden:

  • Leda och utveckla försäljningsteamet
  • Utveckla och implementera strukturerade försäljningsstrategier
  • Driva operativt försäljningsarbete
  • Identifiera och utveckla affärsmöjligheter
  • Samarbeta nära med hela organisationen för att uppnå gemensamma mål

Vem är du?

 

Vi söker dig som är driven, strukturerad och har en naturlig förmåga att inspirera och utveckla andra. Du trivs i nära samarbete med andra och är duktig på att utveckla människor och affärer. Du har erfarenhet av försäljning, gärna från fordonsindustrin eller liknande, och är van vid att arbeta strategiskt med affärsutveckling. Vi söker dig som lockas av ansvaret som följer med rollen, snarare än av titeln på visitkortet! 

 

Vad vi erbjuder dig:

 

Välkommen till en stabil och trygg arbetsplats där samarbete är ett av våra ledord. Hos oss finns inga stängda dörrar, vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi drar nytta av kraften i den mindre organisationen vilket innebär att vi verkar i en enkel och okomplicerad miljö där vi ständigt strävar framåt. På Nominit är vi hållbara på riktigt, vi bryr oss om varandra och arbetar tillsammans för att kunna fortsätta utvecklingen och stå stabila även kommande år.

 

I den här rekryteringen samarbetar Nominit AB med FSK Group AB, ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Välkommen med din ansökan!LEDIGA JOBB

Östlings Verktygs - CNC-tekniker

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av skärande bearbetning?Östlings Verktyg AB söker CNC-tekniker!I...

LamPress - Säljare

  LamPress...

AGES Industri - Hållbarhetskoordinator

  AGES-koncernen...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår