Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.056
GBP 13.87 0.08 0.08
USD 10.73 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

PVI Industries - Teknisk säljare

 

PVI Industries är en industrikoncern som består av 9 bolag, fördelade på två affärsområden: Tube forming och Sheet Metal, samt Brandfordon. Vi står för pålitliga leveranser av rör- och plåtkomponenter av hög kvalitet till i första hand fordonsindustrin. Vårt arbetssätt präglas av respekt för individen, etik och hållbarhet.

 

https://www.pviindustries.se/

 

Säljare redo för nästa steg i karriären? 

PVI Industries AB söker teknisk säljare!

 

Med en positiv position på marknaden söker vi nu en tekniskt kunnig säljare. Hos oss får du en nyckelroll i att driva försäljning och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du är den som proaktivt identifierar nya affärsmöjligheter, som drivs av att bygga och underhålla starka kundrelationer och som framför allt, uppskattar nykundsförsäljning. Din primära roll är att arbeta med nykundsbearbetning i Sverige, och även i övriga Norden och Europa. Du ansvarar för den uppsökande delen i säljprocessen, med stöd från vårt backoffice-team som hanterar kalkylering och administrativa uppgifter.

 

Vem är du?

 

Som person är du driven och strukturerad. För att lyckas krävs ett uppsökande och noggrant arbetssätt, där du med fingertoppskänsla väljer blivande kunder utifrån potential och relevans. Du gillar att utveckla idéer och trivs när arbetssättet är målinriktat och kvalitetsmedvetet.  Ditt engagemang och din sociala förmåga bygger hållbara och starka kundrelationer och du förstår vikten av tillgänglighet och återkoppling för bästa kundupplevelse. Du jobbar bekvämt i digitala verktyg och har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, tyska är starkt meriterande.

Vi söker dig med starkt tekniskt intresse och relevant utbildning, men framför allt värderar vi din erfarenhet och personlighet. Du har teknisk produktionserfarenhet och tidigare arbete inom försäljning. Förmågan att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer är avgörande för din framgång hos oss, något du bevisat i tidigare roller. Du är van vid nykundsbearbetning och arbetar metodiskt mot långsiktiga mål.

 

Ditt arbetssätt kännetecknas av ett genuint intresse för kundens behov och förmågan att erbjuda skräddarsydda lösningar. Tjänsten kräver uthållighet, intresse och hög affärsmässighet för att säkerställa hållbara och effektiva lösningar både för PVI Industries och våra kunder. Vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer, där du spelar en nyckelroll.

 

Du är där kunden är, vilket innebär att du har en hög närvaro hos våra kunder, med möjlighet att utgå hemifrån. 

 

Vad vi erbjuder dig:

 

Vi erbjuder en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du ges möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Du får stor frihet under ansvar, med möjlighet att styra dina arbetsdagar. Välkommen till en koncern där vi alltid sätter leveranssäkerhet och kvalitet i främsta rummet.  Vi har ett långsiktigt synsätt och investerar kontinuerligt i både produktion och medarbetare. 

 

I den här rekryteringen samarbetar PVI Industries med FSK Group AB, ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 0705655673. Vi ser fram emot din ansökan!LEDIGA JOBB

Östlings Verktygs - CNC-tekniker

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av skärande bearbetning?Östlings Verktyg AB söker CNC-tekniker!I...

LamPress - Säljare

  LamPress...

AGES Industri - Hållbarhetskoordinator

  AGES-koncernen...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår