Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.05 0.055
GBP 13.86 0.07 0.075
USD 10.72 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

R-man - Kvalitetsansvarig

 

R-man i Värnamo tillverkar rörkonstruktioner där avancerad rörformning är en viktig del. Kunderna finns framför allt inom verkstads- och fordonsindustrin. Med sina 45 anställda driver R-man ett flexibelt och effektivt produktionsarbete. En långsiktig investeringsplan i nya maskiner och automatisering i produktionen har gjort att R-man allt sedan starten 1980 haft en stabil uppgång med ökad efterfrågan. 

 

R-Man ingår sedan 2018 i Industrikoncernen PVI Industries. I koncernen ingår också PVI Ekenäs, PVI Esskå, PVI Segerström, PVI Laserkraft, PVI Hydroforming, EBP samt Floby Rescue.

 

R-Man AB söker dig som vill ha en nyckelroll inom kvalitetsområdet!

 

I rollen som kvalitetsansvarig har du en mängd olika ansvarsområden och befogenheter. Du ansvarar för verksamhetssystemets utformning och driver förbättringsarbete, både internt och gentemot kunder. Som kvalitetsansvarig har du även det övergripande ansvaret för hållbarhetsarbetet inom företaget och redovisning mot koncern.

 

Att säkerställa kvaliteten på processer, rutiner, arbetssätt och leverantörer är ditt huvuduppdrag. Du ansvarar för våra revisioner där du är kontaktperson gentemot kunder, leverantörer och myndigheter. Därtill supportrar och utbildar du organisationen i frågor som rör kvalitet och verksamhetsutveckling.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som har en teknisk eller kvalitetsinriktad utbildning och erfarenhet som kvalitetstekniker eller motsvarande. Oavsett tidigare roll, tror vi att du nu är redo att ta ett större ansvar och driva utvecklingen inom kvalitet och hållbarhet framåt. Erfarenhet av leverantörsrelationer inom fordons- eller tillverkningsindustrin är meriterande, liksom kunskap om ISO 14001, ISO 9001 och IATF 16949.
 
Förutom din bakgrund och kompetens uppskattar vi dina personliga egenskaper. Vi söker dig med driv och engagemang. Som person är du noggrann och ordningssam och är duktig på att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har tålamodet att arbeta genom processer noggrant och metodiskt och trivs roller som ställer krav på din analytiska förmåga. Vi värdesätter din kommunikativa förmåga både internt och externt, svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.
 
Varför R-Man?
 
På R-man AB erbjuder vi en stabil och trygg arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du blir del av ett engagerat team som strävar efter att uppnå gemensamma mål med hållbarhet och kvalitet i fokus.
 
Välkommen till oss!
 
I den här rekryteringen samarbetar R-man AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi ser fram emot din ansökan!LEDIGA JOBB

Östlings Verktygs - CNC-tekniker

Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet av skärande bearbetning?Östlings Verktyg AB söker CNC-tekniker!I...

LamPress - Säljare

  LamPress...

AGES Industri - Hållbarhetskoordinator

  AGES-koncernen...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

FSK Group AB

(FSK Group AB)

Telefon: 0705417591
Mail: hej@fskgroup.se

Besöksadress:
Jönköpingsv. 15
33134
VÄRNAMO

Postadress:
Jönköpingsv. 15
33134
Värnamo

Webbadress:
www.fskgroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår