Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33 Tisdag 16 augusti Grattis Brynolf
Valuta
EUR 10.51 0.05 0.049
GBP 12.47 0.09 0.091
USD 10.35 0.14 0.144
BÖRSEN 17:24
-0.09%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Four Office AB

GISLAVED

Vi bygger nästa generations kontor. Välkomna till Made By Four Office och det perfekt fungerande kontoret.


1973 började vi jaga en dröm. Det perfekt fungerande kontoret. Målet för varje uppdrag var ett skräddarsytt kontor med sömlöst arbetsflöde mellan avstamp och avslut för lyckade affärer.
48 år senare kan vi stolt konstatera att vi brinner för samma sak. Teknik och trender har förändrats, medan kraven på fler och bättre funktioner ökar. Jakten på det perfekt fungerande kontoret fortsätter. Taktiken är närmast tidlös:
Om du lämnar över ansvaret för all teknik som är komplicerad, affärskritisk och allmänt jobbig (men nödvändig för att kontoret ska fungera) till regionens mest allsidiga experter på kontorsteknik, så vinner du två saker. Du slipper strul. Vi ser till att tekniken fungerar. Punkt. Istället kan du fokusera helt på dina egna affärer. 
Där har du principen, resten är finlir. Och därför är det perfekt fungerande kontoret en hjärtesak, även för företag vars kärnverksamhet egentligen är något annat. Gjuta fordonskomponenter, servera lunch eller bygga bostäder. Till exempel.
Vår egen kärnverksamhet är att bygga relationer, långa relationer. Du ska vara trygg med att vi bryr oss och alltid kommer att finnas nära dig. Vi tänker fortsätta att leda förändringen av kontor och leverera teknik av senaste generation i minst 50 år till. Även vårt familjeföretag har växlat över till nästa generation. 
VI SKAPAR DINA AFFÄRER. VARMT VÄLKOMMEN TILL MADE BY FOUR OFFICE!

Snabbfakta

Antal anställda

17

Omsättning

42324

Organisationsnr

5565773305

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

kaffemaskin, Telefoni, IT, inredning, dokument, Kopiator, Skrivare, Scanning, kinnarps, Möbler, Stolar, belysning, gardiner, kontor, växel, mobil växel, softphone, mobiltelefon, Server, Backup, office 365, jobba på distans, kaffe till kontoret, zoegas, vattenmaskin, kaffe på jobbet

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Kontorsvaror
IT
Internet