Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Tisdag 28 september Grattis Lennart, Leonard
Valuta
EUR 10.2 0.02 0.017
GBP 11.82 -0.11 -0.11
USD 8.73 0.02 0.023
BÖRSEN 17:30
-2.39%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Revisorerna som når den absoluta toppen

Formkurvan pekar uppåt för Frejs! Gemensam träning förbereder teamet för höstens mål – att bestiga Kebnekaise tillsammans med Ola Skinnarmo.

 

Under våren har de dragit på sig träningskläderna och jobbat målmedvetet tillsammans. Stenhård träning med PT har varvats med veckoutmaningar där det gäller att hänga på med knäböj vid datorn eller några extra vändor i trappan – varje dag.
Målet är en toppexpedition till Kebnekaise när Frejs drar igång hösten med sin årliga, gemensamma konferens.

 

Tillsammans med kollegorna i Göteborg ska Frejs göra en toppexpedition på Kebnekaise. Fr v Per-Anders Pettersson, Katja Bogesten, Ajla Sarajilic, Matilda Magnusson och Hanna Bråhn.

 

Toppexpeditionen en del av ett långsiktigt projekt

 

– På Frejs tar vi oss gärna an tuffa utmaningar och just den här anknyter till vårt mål där vi har jobbat konkret med olika projekt under ett par års tid, säger Per-Anders Pettersson, platschef Frejs Smålandsstenar.
Projekten har bland annat handlat om digitalisering, att utforma nya arbetssätt utifrån dagens teknik, och att fördela arbetsinsatser på ett bättre sätt för att jämna ut säsongsvariationer. 

 

”Vi gillar tuffa utmaningar!” Målmedveten träning under hela våren har gett resultat.

 

Friskvård ökar arbetsglädjen

 

– Normalt sett är våren som mest intensiv för oss, men mycket av det arbete vi utför under en årscykel går att tidigarelägga. Utöver en jämnare arbetsbelastning för våra medarbetare så är jag övertygad om att kunden även upplever en mer proaktiv och mervärdesskapande leverans av våra tjänster, konstaterar Per-Anders.


Omställningsarbetet tydliggörs genom den gemensamma expeditionen till Kebnekaise. Självklart ska man nå målet – toppen – tillsammans.
– Det här är också ett viktigt friskvårdsarbete som vi vill ska fortsätta, även efter Kebnekaise. Det stärker gruppdynamik och skapar ett bättre samarbete i teamet. Trivseln och arbetsglädjen blir bättre vilket också kommer kunderna till del, säger Per-Anders.

 

Skarpare hjärnor med fysisk aktivitet

 

Dessutom är det vetenskapligt bevisat att fysisk aktivitet stärker hjärnans funktioner. Du blir smartare helt enkelt.
– Så i vårt yrke där hjärnan är i fokus är det här det bästa vi kan göra. När du har de fysiska förutsättningarna kan du också vara den skarpaste hjärnan, säger Per-Anders Pettersson.

 

Träning ger skarpa hjärnor – redo att ta sig an kundernas behov inom revision och redovisning. Linnéa Park Lindahl och Stefan Andersson pustar ut efter ett träningspass.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och FrejsKONTAKTUPPGIFTER

Frejs Revisorer AB

(Frejs Revisorer AB )

Telefon: 0371-33550
Mail: info@frejs.se

Besöksadress:
Norra Nissastigen 11
33331
Smålandsstenar

Postadress:
Box 53100
40014
Göteborg

Webbadress:
www.frejs.se