Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 34
Måndag 19 augusti
Grattis Magnus, Måns
Valuta
EUR 10.73 0.01
GBP 11.75 -0.01
USD 9.68 -0.01
BÖRSEN 08:35
1.24%

0

De gör under för sina kunder

Anderssons Mekaniska - årets underleverantör 2016 - fortsätter att serva sina partners med kompletta lösningar inom rör- och plåt.
Integritet och mervärden är två viktiga aspekter när möbelindustrin väljer samarbetspartner - och dessa aspekter ligger också bakom utmärkelsen årets underleverantör 2016 som Anderssons Mekaniska fick ta emot på Möbelriksdagen.
 
Årets underleverantör 2016 - Anderssons Mekaniska hyllas av sina kunder. Vd Göran Kronholm är stolt och glad över utmärkelsen.

All teknik under samma tak

Rörbockning, laserskärning, rörlaserskärning, kantpressning och svetsning - allt är samlat under ett tak hos Anderssons Mekaniska.
- Vi är väldigt breda och väldigt kompletta. Eftersom vi gör allt i huset är vi också snabba, flexibla och konkurrenskraftiga, säger vd Göran Kronholm.

Investeringar på svetsavdelningen

För att höja sig ytterligare ett snäpp har man under det senaste halvåret gjort omfattande satsningar på den manuella svetsningen genom att investera i ny utrustning: Fem Fronius TPS 320i. TPS/i står för Trans Process Solution. 
- Det är det bästa som finns på marknaden just nu. Svetsningen kräver mindre värme, du får minskat svetssprut vilket ger ett snyggare resultat, konstaterar Göran.
 
Investeringen i fem nya Fronius TPS 320i på den manuella svetsavdelningen är ett viktigt led i att ligga på topp vad gäller kvalitet och service.

Perfekt finish är självklart

Och eftersom flera stora möbelföretag i Skandinavien är kunder hos Anderssons Mekaniska är perfekt finish en självklar leveransstandard.
- Vi fick mycket uppmärksamhet efter utmärkelsen till årets underleverantör, och det blev också en positiv bekräftelse för oss på att vi uppskattas av kunderna, säger Göran.
I takt med en växande byggsektor har även affärerna ökat för Anderssons Mekaniska.
- Eftersom vi jobbar en hel del med möbler för offentliga rum så har vi sett ett uppsving och man kan nog säga att det är bra fart på hela den skandinaviska möbelindustrin, säger Göran.

Bredden är ett framgångskoncept

Men det är inte bara inom möbelindustrin som man har sina kunder. Anderssons Mekaniska servar lätt verkstadsindustri med allt inom rör och plåt. Företaget har 32 anställda och omsätter strax under 40 miljoner SEK (2016).  
- Bredden är ett viktigt framgångskoncept för oss eftersom vi har möjlighet att styra över alla våra processer. Vi har en ambition att växa och har gjort så de senaste åren. Alla i den här branschen vill lösa sina kunders problem, och på något sätt har vi lyckats väldigt bra med det, säger Göran.
 
Endast det bästa är gott nog. För Anderssons Mekaniska som levererar till möbelindustrin är perfekt finish en självklarhet.

Sekretessen sitter i ryggmärgen

Åter till integriteten och den självklara sekretessen. Att hantera kunder som i sin tur är konkurrenter är vardag i den här branschen.
- Man kan vara trygg hos oss, sekretessen sitter i ryggmärgen. Vi har ett system som verkligen fungerar, säger Göran Kronholm.
 
 
Gabriella Mellergårdh


KONTAKTUPPGIFTER

Anderssons Mekaniska AB

(Anderssons Mekaniska AB)

Telefon: 0370-73360
Mail: info@anderssonsmekaniska.se

Besöksadress:
Stenvadet
56891
Skillingaryd

Postadress:
Stenvadet
56891
Skillingaryd

Webbadress:
www.anderssonsmekaniska.se