Vecka 09 Fredag 1 mars Grattis Albin, Elvira
Valuta
EUR 11.18 -0.03 -0.025
GBP 13.06 -0.03 -0.035
USD 10.32 -0.05 -0.052
BÖRSEN 17:30
0.65%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Stålmannen har landat i Skillingaryd

Stålrörsexperterna Anderssons Mekaniska firar utmärkelsen Årets Företagare – och öppnar för nya kundsegment med en helt ny typ av rörbockning.

 

– Vi har jättemycket att göra just nu och har precis kört i gång ett nytt ben i produktionen, berättar Göran Kronholm, vd och delägare.

Förvärvet av Stålmannen AB i Svedala blev klart under hösten 2020 och förutom att Anderssons fördubblade sin kapacitet inom rörbockning innebar flytten av verksamheten från Svedala till Skillingaryd att man också fick in tre maskiner som bockar rör från coil med integrerad ändbearbetning.

 

 

Rörbockning från coil med integrerad ändbearbetning är ett nytt ben i produktionen. Magnus Aretjäll, tidigare Stålmannen AB, övervakar produktionen.

 

Årets företagare 2021

 

– Vi har jobbat mycket med befintliga kunder inom det här området men det har också öppnat för fler nya kunder som behöver rör till exempelvis kylslingor och värmepumpar, säger Göran.

Årets företagare 2021 i Vaggeryds kommun hyllades av kommun och näringslivsförening för sin breda och kompletta verksamhet inom bockade och svetsade stålrörskonstruktioner.

En leverantör som ”visar stort engagemang och är med i kundens utvecklingsprocess av nya produkter”.

 

Anderssons Mekaniska med vd Göran Kronholm hyllas som Årets Företagare 2021 i Vaggeryds kommun.

 

Långsiktighet, enkelhet och engagemang

 

– Vi har ju inte gjort något revolutionerande, men vi har kämpat på. Vi har satsat under pandemin och klarat oss utan neddragningar. Därför är det roligt att vi uppmärksammas för vår kontinuitet och långsiktighet och att vi utvecklas tillsammans med våra kunder, säger Göran.

Just långsiktigheten i relationer både med kunder och leverantörer är ett viktigt ledord hos Anderssons. Enkelhet är också viktigt, att göra det enkelt för kunden, samt att arbeta engagerat och skapa lösningar.

 

Lösningar med hållbarhetsfokus

 

– Att hitta lösningar med ett hållbarhetsfokus är också viktigt för oss. Det kan vara små, enkla grejer som ändå gör stor skillnad när det gäller möjligheten att återvinna och återbruka våra produkter, säger Göran.

Tillväxten framåt ser ut att handla både om nyrekryteringar och om nya kundsegment även om möbelbranschen alltjämt är grunden.

– Men vi har vuxit bland annat inom utomhusmiljö där vi har fått en spännande kund med intressanta utvecklingsprojekt, berättar Göran.

 

Helhetslösningar med rör och plåt i fokus är hjärtat hos Anderssons Mekaniska.

 

 

FAKTA
Anderssons Mekaniska – Vi är en komplett tillverkare av kvalificerade rör- och plåtprodukter. Som trygg och kvalitetssäker partner erbjuder vi en förädlad helhetslösning.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Anderssons Mekaniska AB

(Anderssons Mekaniska AB)

Telefon: 037073360
Mail: info@anderssonsmekaniska.se

Besöksadress:
Stenvadet 1 a
56891
Skillingaryd

Postadress:
Stenvadet
56891
Skillingaryd

Webbadress:
www.anderssonsmekaniska.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår