Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 46
Torsdag 14 november
Grattis Emil, Emilia
Valuta
EUR 10.72 0.03
GBP 12.52 0.05
USD 9.74 0.03
BÖRSEN 18:40
-0.22%

”Vi säljer lösningar”

Konkurrenskraftiga lösningar från den enklaste biten till färdigpackad produkt i kartong - det är framgångskonceptet bakom Anderssons Mekaniska.

 

Förra årets utmärkelse "Årets Underleverantör" hänger kvar både på väggen och i minnet.
- Ja det är ju faktiskt ett bevis på att vi lever som vi lär. Att vi är trovärdiga gentemot vår kundkrets, säger Göran Kronholm.
 
Emil Kronholm (tv) och Göran Kronholm (th) framför senaste investeringen, en Amada plockrobot som kompletterar planlasern.
 

Stabil kundkrets inom möbelindustrin

Det handlar om en stabil kundkrets inom tillverkande industri, främst möbelindustri med flera välkända varumärken - kunder som efterfrågar allt ifrån rörbockning, laserskärning och rörlaserskärning till kantpressning och svetsning. 
Och kapaciteten i huset är bred, man skär och bockar plåt upp till 10 mm, rörlasern skär upp till Ø150, rörbockning Ø42 samt svetsroboten som hanterar ämnen upp till 1600 x 1000 mm.
- Vi har en Fanucrobot med svets från Fronius CMT vilket är standard i branschen idag, konstaterar Göran.
 
Bredden är styrkan. Hos Anderssons Mekaniska kan kunden få hjälp med allt ifrån bockning och laserskärning till kantpressning och svetsning.
 

Investerat i automationslösningar

Effektivitet och kvalitet har slipats ytterligare med senaste investeringen, en Amada plockrobot som kompletterar planlasern.
- Den gör att vi kan hålla ännu bättre finish på grejerna och genom automationslösningen få ännu lite högre kapacitet, säger Göran.
För perfekt finish är en självklar leveransstandard hos Anderssons Mekaniska. Bara det bästa är gott nog.
- Vi har en stabil och växande kundkrets och det ser vi som ett gott betyg på att vi lyckats, säger Göran.
 
Svetsavdelningen erbjuder både robotsvetsning (MIG/MAG, plasma och CMT) och manuell svetsning (MIG/MAG/TIG).
 

Löser kundernas problem.

Anderssons Mekaniska i Skillingaryd startades i mitten av 1960-talet av Leif Andersson. Företaget är fortfarande familjeägt i andra generationen och personalstyrkan består av ett 30-tal anställda. Omsättningen uppgår till ca 40 miljoner SEK. 
- Vår ambition är att växa och det har vi också gjort de senaste åren. Alla i den här branschen vill lösa sina kunders problem, och det har vi lyckats väldigt bra med tack vare vår integritet och vår förmåga att skapa mervärden för våra kunder, säger Göran.
 
Allt fler kunder efterfrågar en komplett lösning med färdigmonterad produkt packad i kartong. Här monteras det egna patentet på steglös inställning för fåtöljer.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Anderssons Mekaniska AB

(Anderssons Mekaniska AB)

Telefon: 0370-73360
Mail: info@anderssonsmekaniska.se

Besöksadress:
Stenvadet
56891
Skillingaryd

Postadress:
Stenvadet
56891
Skillingaryd

Webbadress:
www.anderssonsmekaniska.se