Vecka 15 Fredag 12 april Grattis Liv
Valuta
EUR 11.59 0.09 0.09
GBP 13.58 0.11 0.111
USD 10.9 0.18 0.176
BÖRSEN 15:29
0.66%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

En flytt som skapar framtidsmöjligheter

Hej Hillerstorp! GARO Electrification har landat i nya lokaler med trivsel i topp för de anställda. En flytt som skapar möjligheter för framtiden.

 

Stora och rymliga personalutrymmen, nya kontorsplatser och generöst med utrymme för både lager och produktion – Sveriges största aktör inom kundanpassade elcentraler har landat i Hillerstorp.
– Vi hittade väldigt bra lokaler som vi kunnat anpassa för våra ändamål. En flytt är alltid känslig för de anställda, men vi har fått med oss i stort sett all personal i flytten och det känns jättebra, säger Daniel Emilsson, affärsområdeschef GARO Electrification.

 

”Vi har blivit väldigt väl mottagna i Hillerstorp”, säger Daniel Emilsson, affärsområdeschef GARO Electrification. Lokalerna på Järnvägsgatan i Hillerstorp har anpassats, bland annat med en stor personalmatsal som rymmer alla 130 anställda.

 

 

Flytten ger synergier


När GnosjoRegion.se kommer på besök har det gått lite drygt ett år sedan affärsområdet GARO Electrification flyttade från två lokaler i Gnosjö och en i Värnamo till en ny, gemensam anläggning i Hillerstorp.
– Det här har gett oss synergieffekter på alla områden, från produktion, lager och logistik till inköp och sälj, konstaterar Daniel.

 

Medarbetarna trivs efter flytten till Hillerstorp.

 

 

Global elektrifiering – bra för miljön


Flytten till Hillerstorp innebar att GARO som helhet utökade sin totala produktionsyta i Sverige med 6 000 kvm.
– Det gör oss ännu starkare i vårt bidrag till den globala elektrifieringen som i sin tur bidrar till den gröna omställningen, säger Daniel.

 

Flytten av GARO Electrification till Hillerstorp har gett mer ändamålsenliga lokaler för såväl produktion som lager och personalutrymmen.

 

 

Kapacitetsökning på alla plan


GARO Electrification kopplar bland annat elcentraler i alla storlekar, från små lägenhetscentraler till stora ställverk, upp till 2 500 ampere, som landar hos industrier och köpcenter.
Inom affärsområdet bedrivs också produktion av standardartiklar på en egen anläggning i Polen där man förra året utökade lokalytan från 7 000 till 15 000 kvm.
– Nu är vi förberedda för expansion och ordentlig kapacitetsökning, inte bara här i Hillerstorp utan även på vår anläggning i Polen, säger Daniel.

 

 

 

Fakta:
GARO – Utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter och lösningar för elinstallations-marknaden – och är marknadsledande inom ett flertal produktområden.

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: GARO

 KONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår