Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42 Fredag 22 oktober Grattis Marika, Marita
Valuta
EUR 10 -0.01 -0.008
GBP 11.86 -0.01 -0.009
USD 8.6 0.01 0.012
BÖRSEN 17:30
0.74%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

0

Futuresmart – med GARO

De är marknadsledande i Norden på fordonsladdning och satsar på att ligga i absolut framkant vad gäller teknologi för smarta, uppkopplade byggnader. 
- Vi har ett starkt varumärke och vi satsar på att stärka det ännu mer. Aktiviteten på byggmarknaden idag är helt fantastisk och självklart gynnar det oss på alla sätt. Vi siktar på fortsatt expansion och tillväxt.
 

GARO är futuresmart

Det säger Carl-Johan Dalin, ny vd och koncernchef för GARO sedan september 2017. GARO utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden under eget varumärke. Och det handlar mycket om just nytänkande, att vara "Futuresmart". Att utveckla produkter som säkerställer energibesparing, smart styrning och är enkla att använda. 
 
Carl-Johan Dalin är ny vd och koncernchef för GARO. Han är civilingenjör i grunden och kommer närmast från Draka Kabel Sverige AB.
 

Marknadsledande på fordonsladdning

- Sverige står inför många strukturella utmaningar, till exempel när det gäller bostadsbristen och det stora behovet av en utbyggd infrastruktur för fordonsladdning. Här har GARO en stark position, säger Carl-Johan Dalin.
Till skillnad från andra aktörer på marknaden levererar GARO helheten inom fordonsladdning - såväl hemmaladdare som laddstolpar för publika miljöer och högeffektiva snabbladdare.
 
GARO är ledande leverantör av laddinfrastruktur till el-fordon i Norden. Det handlar om allt ifrån laddboxen hemma i villan till laddstolpen LS4 och högeffektiva snabbladdare för publika miljöer.
 

Ladda med GARO på Arlanda

- Tekniken inom det här området har förändrats och utvecklats väldigt snabbt vad gäller styrningar, applikationer och energimätningar. Här ligger GARO väldigt långt i framkant, säger Patrik Andersson, försäljnings- och marknadsdirektör.
Tack vare ett samarbete med Swedavia hittar du GAROs laddstolpar på många av flygplatserna runt om i landet. Håll utkik efter de gröna stolparna närmast flygterminalen!
 
Futuresmart - enklare, bättre och smartare. GARO utvecklar framtidssäkra produkter med fokus på innovation, hållbarhet, energibesparing och smart styrning.
 

Börsnoterade sedan 2016

GAROs fyra produktionsområden omfattar elinstallation inom industri, nybyggnation samt renovering; kundanpassade projekt; laddinfrastruktur till elfordon samt produkter och lösningar inom tillfällig el, exempelvis vid byggarbetsplatser och event. 
GARO börsnoterades under 2016 och omsatte samma år 658 miljoner SEK. Totalt har GARO ca 360 anställda. Förutom huvudkontoret i Gnosjö finns distriktskontor i Stockholm, säljkontor i Umeå och dotterbolag i Sverige, Polen, Irland, Norge och Finland.
 
 
Patrik Andersson, försäljnings- och marknadsdirektör.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se, foto GARO


KONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.se