Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 26 Tisdag 28 juni Grattis Leo
Valuta
EUR 10.67 0.00 0.003
GBP 12.38 0.01 0.013
USD 10.09 0.00 0.004
BÖRSEN 17:30
2.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Futuresmart med Twin och snabbladdning

Dags att ladda batterierna? Som marknadsledare inom fordonsladdning fortsätter GARO att presentera hållbara nyheter med försprång till framtiden.

 

– Vi har två spännande produktlanseringar inom E-mobility som tillsammans gör att vi kan erbjuda våra kunder en komplett lösning, säger vd och koncernchef Patrik Andersson.

Nya laddboxen Twin släpptes redan i april i år. En smidig lösning för alla som har behov av att ladda två bilar samtidigt där hemma eller på arbetsplatsen.

– Sedan har vi också en helt ny modell av DC-laddare som kan snabbladda en bil på 30 minuter beroende på vilken bil du kör och vilket batteri du har, förklarar Patrik.

 

”Nu kan vi erbjuda våra kunder inom E-mobility en totallösning”, säger en nöjd Patrik Andersson, vd och koncernchef GARO.

 

Producerar i hållbart material

 

Snabbladdaren kommer att synas i publika miljöer runt om i landet där man kan tänkas behöva ett snabbstopp med påfyllning av både el och mat längs vägen. Och för att försörja snabbladdarna med el har GARO tagit fram ett särskilt kabelskåp, producerat i det hållbara materialet magnelis med tre gånger högre korrosionsbeständighet än galvaniserat stål.

– Även chassit till snabbladdaren är tillverkat i samma material. Nu kan vi med laddkonceptet som helhet bidra till ett mer hållbart samhälle, konstaterar Patrik.

 

GAROs nya DC-laddare gör det möjligt att snabbladda bilen på mellan 15 och 30 minuter.

 

”Hållbarhet är vår mission”

 

Att GARO har tydliga hållbarhetsmål inbyggda i sin affärsidé är väl känt.

– Hållbarhet är en tydlig del av vår mission. Alla i det här företaget vet att när vi tar fram en ny produkt så jobbar vi alltid med smarta lösningar ur ett hållbarhetsperspektiv för att spara energi, säger Patrik.

 

Strategiskt förvärv stärker serviceutbudet

 

Och som Nordens ledande leverantör av laddinfrastruktur för elfordon gäller det att ligga i framkant. I maj förvärvade GARO 70 procent av aktierna i Gnosjöbolaget EV Charge Partner Sweden AB som utför service, support och driftsättning av laddinfrastruktur i Sverige och Polen.

– Det stärker vårt erbjudande ytterligare gällande service och support, säger Patrik Andersson.

 

I maj förvärvades EV Charge Partner som utför service, support och driftsättning.

 

 

 

Fakta GARO AB

GARO AB Utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter och lösningar för elinstallationsmarknaden – och är marknadsledande inom ett flertal produktområden.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: GAROKONTAKTUPPGIFTER

GARO AB

(GARO AB)

Telefon: 0370-332800
Mail: info@garo.se

Besöksadress:
Söderg. 26
33533
Gnosjö

Postadress:
Box 203
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.garo.se