Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27 Torsdag 7 juli Grattis Klas
Valuta
EUR 10.73 -0.01 -0.013
GBP 12.57 0.00 0.002
USD 10.54 0.03 0.033
BÖRSEN 17:30
2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

En leverantör istället för flera

Med tre starka företag i ryggen och ett brett nätverk av lokala leverantörer erbjuder GT Group rationella och kostnadseffektiva lösningar.

 

Konceptet är lika enkelt som genialiskt – varför ska du som kund ha flera olika leverantörer av dina komponenter när det räcker med en enda?

– Svensk industri är top of the line. Vi vill visa på vägar att handla nära och lokalt med kvalitet, bredd och smidighet. GT Group säkrar upp och effektiviserar produktionen genom att erbjuda dig som kund allt du behöver av bearbetade och svarvade komponenter i en helhetslösning, säger vd Marcus Hansson.

 

”Vi lagerhåller komponenterna och erbjuder logistiklösningar som gör det smidigt för kunden”, säger vd Marcus Hansson.

 

Samarbete istället för konkurrens

 

GT Group startades 2005 av Burseryds Mekaniska, Falks Metall, Gnosjö Automatsvarvning och Claes Josefsson. Marcus berättar:
– I en tid när många företag började handla utomlands ville man hitta nya samarbeten. Istället för att konkurrera gick man ihop och samarbetade för att kunna ta fler och större jobb och hjälpa varandra.

 

Brett utbud av tillverkningsprocesser

 

Under femton år har verksamheten expanderat både vad gäller kunderbjudande och leverantörer.

– Idag samarbetar vi med ett 30-tal företag i regionen och har breddat basen från skärande bearbetning till att erbjuda hela konceptet, allt från svarvning och fräsning till kallstukning, 3D-print, plåt och laser, rör och tråd och gjutning, säger Marcus.

GT Group ombesörjer också legotjänster som efterbehandling, montering och förpackningslösningar.

 

Med ett brett nätverk i Gnosjöregionen erbjuder GT Group komponenter till sina kunder, som den här detaljen till ett operationsbord.

 

Kundens och leverantörens bäste vän

 

I takt med att bearbetningsbranschen rationaliseras har också behovet av förkortade leverantörslistor blivit större. Det blir enklare både för kunden och underleverantören att göra goda affärer när GT Group syr ihop kostnadseffektiva och smarta lösningar.

– Utifrån kundens krav kan vi vägleda till den bästa leverantören. Vårt mål är att vara både kundens och leverantörens bästa vän, säger Marcus Hansson.

 

 

 

Fakta Gnosjö Technical Group Sweden:

Vi är en grupp företag som erbjuder svarvning, kallstukning, plåt och laser, 3D printing, rör och tråd, montering och lego, fräsning och gjutning.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 

 

 

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Gnosjö Technical Group Sweden Aktiebolag

Telefon: 037092750
Mail: marcus@gtgroup.se

Besöksadress:
Bangårdsgatan 37
33135
VÄRNAMO

Postadress:
Bangårdsg. 37
33135
Värnamo

Webbadress:
gtgroup.se