Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43 Tisdag 26 oktober Grattis Amanda, Rasmus
Valuta
EUR 9.99 -0.01 -0.008
GBP 11.87 0.02 0.021
USD 8.6 -0.01 -0.011
BÖRSEN 13:59
0.48%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Säkra leveranser av kritiska komponenter

När hjulen snurrar måste detaljerna vara på rätt plats i rätt tid. GT Group ser till att det händer – med hjälp av Gnosjöregionens underleverantörer.

 

– Vi ser ett jättetryck på alla förfrågningar just nu och hjälper våra kunder att se över sina prognoser så att vi kan ligga steget före. Hela leveranssystemet har ritats om, men vi hjälper våra kunder framåt och håller en lika tajt dialog med våra leverantörer som med våra kunder, säger vd och delägare Marcus Hansson.

 

GT Group lagerhåller komponenter och erbjuder logistiklösningar som gör det smidigt för kunden. ”Vi ser till att alla kan ligga steget före”, säger vd Marcus Hansson.

 

Komplexa produkter till snabba ledtider

 

Värnamobaserade GT Group grundades för sexton år sedan av Burseryds Mekaniska, Falks Metall, Gnosjö Automatsvarvning och Claes Josefsson.

Det var i en tid då många företag började köpa in sina detaljer utomlands för att pressa priserna och då valde de tre ägarföretagen i sann Gnosjöanda att samarbeta i stället för att konkurrera.

Idag har pendeln svängt, inte minst genom pandemin, och allt fler efterfrågar just svenskproducerade komponenter.

– Svensk industri är top of the line.

GT Group kan erbjuda mer komplexa produkter till snabbare ledtider, bättre och enklare, tack vare vårt stora nätverk av underleverantörer i Gnosjöregionen, säger Marcus.

 

En kontakt räcker

 

I början handlade det mest om skärande bearbetning. Idag erbjuder GT Group hela konceptet, allt ifrån svarvning och fräsning till 3D-print, rör, plåt och tråd liksom gjutning och kallstukning.

Man ombesörjer också legotjänster som efterbehandling, montering och förpackning.

– Vi vill göra det enkelt för kunden så att man har en leverantör i stället för flera. Det räcker med att ringa ett telefonsamtal, säger Marcus.

 

Ett smörgåsbord av komponenter. GT Group ombesörjer även legotjänster som efterbehandling, montering och förpackning.

 

Kostnadseffektiva och smarta lösningar

 

Bland kunderna finns allt ifrån stora miljardbolag till enskilda firmor och tittar man i leverantörsregistret känns många bolag i Gnosjöregionen igen. Målet för Marcus är att skapa kostnadseffektiva och smarta lösningar – för alla.

– GT Group vill vara både kundens och leverantörens bäste vän, säger Marcus Hansson.

 

 

FAKTA
GT Group – Vi är en grupp företag som erbjuder svarvning, kallstukning, plåt och laser, 3D printing, rör och tråd, montering och lego, fräsning och gjutning.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gnosjö Technical Group Sweden Aktiebolag

Telefon: 037092750
Mail: marcus@gtgroup.se

Besöksadress:
Bangårdsgatan 37
33135
VÄRNAMO

Postadress:
Bangårdsg. 37
33135
Värnamo

Webbadress:
gtgroup.se