Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33 Tisdag 16 augusti Grattis Brynolf
Valuta
EUR 10.54 0.03 0.034
GBP 12.52 0.05 0.054
USD 10.38 0.04 0.042
BÖRSEN 15:14
0.8%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Vårt engagemang gör skillnad

För GNOX handlar vardagen om att förse kunderna med mekaniska komponenter – och att göra det lilla extra för ett gott samarbete.

 

– Vi har en engagerad personal som vill hitta lösningar, en kostnadseffektiv produktion för att hjälpa kunden till god totalekonomi. Vårt engagemang och vår vilja att lyckas är det som gör skillnad, säger vd Henrik Johansson.

 

”Vårt engagemang och vår vilja att lyckas är det som gör skillnad. Vi gillar problemlösning!” Henrik Johansson, Marcus Widenbladh, Linda Johansson, Inge Johansson och David Johansson.

 

 

Bred bakgrund inom industrin

 

Henrik och David är tredje generationen i företaget. Farfar David hade en metallindustri, pappa Inge startade GNOX och lade grunden till det som idag är en stark underleverantör inom skärande bearbetning, svarvning, fräsning, plåt-, tråd- och rörbearbetning och mer därtill.

Innan David och Henrik landade i familjeföretaget gjorde de sina utflykter. David har arbetat på en plåtindustri för att sedan studera industriell ekonomi och logistik vid Högskolan i Jönköping.

– Jag läste företagsekonomi och entreprenörskap vid Högskolan i Växjö och Östersund och har bland annat jobbat med leverantörsutveckling och kvalitetssäkring på Saab Automobile. Det är viktigt att få input utifrån, en styrka att ”komma utanför 50-skyltarna”, säger Henrik.

 

Trivs på jobbet. Inge Johansson startade GNOX – och är fortfarande kvar i företaget som senior advisor.

 

Lagerhållning för snabb leverans

 

Det är i Gnosjö både hjärta och företag ligger. Med åren har underleverantören GNOX utvecklats till att bli en helhetsleverantör som klarar både större och mindre serier med spetskompetens för tillverkning av mekaniska komponenter och ritningsdetaljer. GNOX erbjuder även efterbearbetning, montering samt lagerhållning för att vara kundens säkerhetslager och se till att det finns detaljer för snabb leverans.

– Vi försöker att stå med en bred bas för att serva våra kunder inom fordon, telekom, belysning och verkstadsindustri, förklarar David Johansson.

 

GNOX arbetar i de flesta material så som stål, mässing, aluminium, rostfritt och plast, och lagerhåller komponenter för att säkerställa snabba leveranser till kund.

 

Gott rykte ger nya affärer

 

GNOX levererar till kunder både i Sverige och Europa. Flera kundsamarbeten går långt tillbaka i tiden.

– Många gånger har vi följt med våra svenska kunder ut i världen. Goda rekommendationer har gett oss möjligheter och gott rykte. Ge oss chansen så ska vi visa vad vi kan! säger David.

 

 

Fakta:

GNOX Enterprise AB Vi förser svensk industri med legotillverkade mekaniska komponenter. Svarvning, fräsning, plåt-, rör- och trådbearbetning, montering mm.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Thomas SvenningssonKONTAKTUPPGIFTER

GNOX

(GNOX)

Telefon: 0370331860
Mail: info@gnox.se

Besöksadress:
Anderstorpsv. 28
33533
GNOSJÖ

Postadress:
Box 234
33525
Gnosjö

Webbadress:
www.gnox.se