Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33 Tisdag 16 augusti Grattis Brynolf
Valuta
EUR 10.54 0.03 0.032
GBP 12.51 0.05 0.053
USD 10.4 0.06 0.057
BÖRSEN 14:24
0.95%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Enklare vardag för kunden med ny app

Gunnars Tråd lanserar en app för att göra det enklare för kunderna. Samtidigt investerar man i en ny maskin för ändbearbetning av tråd.

 

- Det handlar om en maskins för ändbearbetning av rund tråd såsom borra hål, in- och utvändig skuren gänga, svarva spår, ja helt enkelt vidareförädla rundtråden så vi kan erbjuda kunden en mer komplett produkt, säger vd och delägare Kjell-Ove Gunnarsson.
 
Senaste maskininvesteringen innebär att Gunnars Tråd kan producera mer ändbearbetning av rundtråd i huset, med möjlighet till skurengängning, hålborrning, svarvning mm.
 

Kvalitet, kompetens och kapacitet

Gunnars Tråd är en av landets ledande leverantörer av logkolhaltig kalldragen tråd. Man tillverkar järntråd i spole och kapade längder samt plattvalsad tråd i spole eller riktad och kapad. Bearbetat plattjärn är ett växande segment.
- Stora lager för snabba leveranser gör oss till en bra partner. Våra ledord är kvalitet, kompetens och kapacitet, säger Kjell-Ove.
Förra året levererade man 28 000 ton rund och plattvalsad tråd till sina kunder inom bland annat butiksinredning, möbelindustri, maskinskydd och garderobsinredning.
 
 
De servar kunderna med snabba och flexibla lösningar inom allt vad gäller tråd. Från vänster säljarna Filip Gunnarsson, Natanael Andersson och Anders Ek.
 

App för beställning och orderstatus

- Vi vill upplevas som en bra och flexibel leverantör som kunden kan känna förtroende för, säger Kjell-Ove.
Och som ett led i servicen gentemot kunderna lanserar man nu en app som gör det lättare för kunden att hålla koll på orderstatus, viktberäkning och att även göra beställningar.
- Du loggar in med ett eget användarnamn och har all information du behöver lättillgänglig i fickan, du kan markera en order som viktig för dig och få ett mejl så fort ordern är färdig. Några av våra kunder har varit testpiloter tidigare i år och nu lanserar vi appen fullt ut i anslutning till Elmia Subcontractor, säger Filip Gunnarsson, säljare och delägare.
 
I samband med Elmia Subcontractor lanserar Gunnars Tråd en app som gör det lättare för kunderna att håll koll på orderstatus.
 

Långsiktighet och stabilitet

Gunnars Tråd har 40 anställda och omsätter 220 miljoner SEK. Högsta kreditbetyg AAA samt kvalité och miljöcertifiering enligt ISO 9000:2015 och ISO 14001:2015 tydliggör företagets stabilitet och långsiktighet både gentemot kunder och omvärld.
 
Tillgången till 25 000 m2 produktionsyta och lager gör Gunnars Tråd till en flexibel partner.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Gunnars Tråd AB

(Gunnars Tråd AB)

Telefon: 0370373300
Mail: info@gunnarstrad.se

Besöksadress:
Österskogsvägen 2
33573
HILLERSTORP

Postadress:
österskogsv. 2
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.gunnarstrad.se