Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Söndag 26 september Grattis Enar, Einar
Valuta
EUR 10.14 0.01 0.01
GBP 11.83 -0.01 -0.012
USD 8.65 0.02 0.022
BÖRSEN 17:30
-1.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Gunnars Tråd säkrar fortsatt tillväxt

Efter årsskiftet läggs ytterligare 3400 kvm till den anrika trådleverantörens produktionsyta då man tar över dotterbolaget Everbrands lokaler.


– Vi växer och för att vi ska kunna fortsätta att expandera så skapar vi den här lösningen. Totalt kommer vi att förfoga över 28 000 kvadratmeter produktions- och lageryta, säger vd och delägare Kjell-Ove Gunnarsson.

 

 

Tillväxten säkrad i större lokaler

 

Dotterbolaget Everbrand Sweden som bland annat tillverkar fuktslukare har tidigare hyrt in sig i Gunnars Tråds lokaler. Vid årsskiftet flyttar de över till en nybyggd fastighet intill vilket innebär större utrymmen för Törestorps trådindustri.

Tillväxten är säkrad för familjeföretaget Gunnars Tråd, som idag är en av Skandinaviens ledande leverantörer av lågkolhaltig ståltråd, järntråd samt plattvalsad tråd.

 

Bearbetat plattjärn efterfrågas bland annat inom butiksinredning och möbelindustri.

 

Långsiktighet och stabilitet

 

– Vi tror på långsiktighet och stabilitet i relation till våra kunder, säger Kjell-Ove. Något som bland annat återspeglas i att Gunnars Tråd fått utmärkelsen AAA för högsta kreditvärdighet under 30 år i rad. En bedrift som bara 37 av Sveriges dryga 500 000 aktiebolag har lyckats med.

Långsiktighet och stabilitet enligt Gunnars Tråd innebär också miljöcertifiering och medveten satsning på el från egen vindkraft samt förnyelsebar energi.

 

Starkt sälj- och supportteam

 

– Vi är en stabil och trygg partner till våra kunder. Kvalitet, kompetens och kapacitet är våra ledord, säger Filip Gunnarsson, säljare och delägare.

För att vara kundens bästa partner inom tråd har man byggt ett starkt team både på sälj- och kundsupportsidan, där Camilla Carlsson och Annelie Åstmar är två nya ansikten som kunderna får möta för bland annat ordermottagning och leveransbesked.

 

Taggade tråddragare laddar för 60-årsjubileum nästa år. Här är gänget som varje dag levererar ut cirka 100 ton tråd till kunderna.

 

Förädlade trådprodukter efterfrågas

 

På ordersidan växer förfrågningarna av förädlade trådprodukter. Det handlar dels om ändbearbetad rundtråd, dels om bearbetat plattjärn som valsas, bockas, gängas och stansas i olika dimensioner.

– Med vår stora maskinpark har vi flexibilitet och kan hjälpa kunden i rätt tid. Dessutom har vi stora lager för snabba leveranser, säger Filip Gunnarsson.

 

Gunnars Tråd erbjuder ett brett utbud av ändbearbetad rundtråd, exempelvis borrade hål, in- och utvändigt skuren gänga samt svarvade spår.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gunnars Tråd AB

(Gunnars Tråd AB)

Telefon: 0370373300
Mail: info@gunnarstrad.se

Besöksadress:
Österskogsvägen 2
33573
HILLERSTORP

Postadress:
österskogsv. 2
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.gunnarstrad.se