Vecka 49 Torsdag 7 december Grattis Angela, Angelika
Valuta
EUR 11.21 -0.07 -0.067
GBP 13.08 0.00 -0.002
USD 10.39 -0.09 -0.091
BÖRSEN 17:30
-0.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Vi satsar på personalens trivsel

 

Det gäller att satsa för att ligga på topp. Hos Gunnars Tråd i Hillerstorp investerar man rejält både i ny maskin och nyrenoverade personalutrymmen.

 – Det kvittar hur dyr maskin vi köper om vi inte har rätt personal som kan köra den. Och då gäller det att man trivs här, säger Emil Gunnarsson, vd och delägare.

 

Han tar emot i det nya konferensrummet som andas både stil och smak. Tre nya kontorsplatser har också kommit till, liksom ny entré och ett helt nytt lunchrum i den gamla verkstaden.
– Vi har satsat väldigt mycket på personalens trivsel de senaste åren med både gym och padelhall. Vi har också målat om hela fabriken och nu var det dags att renovera alla våra personalutrymmen. Det är viktigt, inte minst för att attrahera yngre arbetskraft, säger Emil.

 

”Vi vill att personalen ska trivas hos oss”, säger vd Emil Gunnarsson, här i det nyrenoverade konferensrummet.

 

Den gamla verkstaden har förvandlats till ett trivsamt lunchrum för personalen på Gunnars Tråd. Samtidigt har man byggt en helt ny verkstad för service och underhåll.

 

 

Stor maskininvestering i gång

 


Samtidigt kompromissar man inte på maskinsidan. Den anrika trådleverantören i Hillerstorp har efter lång väntan på maskinleveransen äntligen kommit i gång med sin senaste investering.
– Vi producerar ett brett utbud av plattvalsad tråd på spole och nu har vi utökat vår kapacitet så att vi även kan köra upp till 60 mm i bredd och upp till 6 mm i tjocklek inhouse, säger Marcus Sunesson, ansvarig säljare för produktgruppen.
Gunnars Tråd erbjuder även riktad, kapad och bockad plattvalsad tråd efter kundens önskemål och ritning.
– Allt över 30 mm har vi köpt in för kunds räkning tidigare, men nu kan vi själva erbjuda hela sortimentet i större skala, inklusive varmgalvaniserad plattvalsad tråd, säger Marcus.

 

Med hjälp av den senaste stora maskininvesteringen kan Gunnars Tråd nu producera plattvalsad tråd upp till 60 mm brett. Tv Semin Hamzic, produktionschef; th Marcus Sunesson, säljare.

 

 

Hållbar tråd hett efterfrågad


Gunnars Tråd är en av de marknadsledande leverantörerna i Skandinavien av lågkolhaltig tråd och producerar cirka 100 ton tråd varje dag, varav ungefär 80 procent består av återvunnet råmaterial. Något som är hett efterfrågat.
– Våra kunder framför allt inom möbelsektorn är väldigt angelägna om att producera i hållbara material, säger Emil.

 

 

 

Fakta GUNNARS TRÅD AB – En av Skandinaviens ledande leverantörer av lågkolhaltig tråd. Järntråd i spole, kapade längder, plattvalsad tråd. Även förädlade trådprodukter.

 

Text & foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gunnars Tråd AB

(Gunnars Tråd AB)

Telefon: 0370373300
Mail: info@gunnarstrad.se

Besöksadress:
Österskogsvägen 2
33573
HILLERSTORP

Postadress:
österskogsv. 2
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.gunnarstrad.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår