Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47
Måndag 19 november
Grattis Elisabet, Lisbet
Valuta
EUR 10.28 0.01
GBP 11.56 -0.02
USD 9.00 -0.02
BÖRSEN 14:30
-0.14%

 

Heijel Production Aktiebolag

HILLERSTORP

Heijel Production AB är ett familjeägt företag beläget i småländska Hillerstorp, mitt i den region som är berömd för sina hårt arbetande småföretag. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1960-talet. Vårt verksamhetsområde är trådprodukter och vi är speciellt inriktade på butiksinredningar, skyltställ samt trådbockning i 3D etc. Vi är för närvarande ett 20-tal anställda i företaget.


Att bocka tråd är ett hantverk i genuin Gnosjöanda. Traditionen och yrkeskunnandet har gått i arv från släktled till släktled. Vi på Heijel production AB har producerat bockade tråddetaljer under tre generationer, vilket förpliktigar till hög kvalité och kreativt tänkande under framställnings processen.


Vi är ett familjeägt småföretag i Gnosjö kommun som grundades år 1991, och är specialiserat på att tillverka svetsade trådkomponenter. Vi producerar produkter till butiksinrednings-branschen, vitvaruindustrin och verkstadsindustrin. Vår affärsidé är att vara ett legotillverkande företag med vårt "know how" i trådtillverkade produkter.

NYHETER

Heijel Production AB investerar i en ny trådklippmaskin

  För att effektivisera produktionen investerar Heijel Production AB...

Marknadsledande med snabba leveranser...

Heijel production AB´s verksamhetsområde består av trådprodukter speciellt anpassade för butiksinredning, skyltställ o .s. v. Produkterna används av inrednings och städbranschen samt inom...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

19

Omsättning

23978

Organisationsnr

5562666122

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

säljställ, Trådhängare, galler, Städvagnar, Framkantsgaller, broschyrställ, Städkorgar, Skylthållare, Stapelbarkorg, Trådpallkrage, avdelare, Störtkorgar, Pallcontainer, trådbearbetning, Slangvindor, Vykortsställ, Metallnät, Varukorgar, Trådgaller, inredning, spjut, Korgar, Kundvagn, Metalltråd, Display, tidningsställ, Trådkorgar, Trådhyllor, Butiksinredning, produktställ

Avdelningar

Metall
Trådbockning
Trådbearbetning
Trådprodukter
Trådsvetsning
Galler