Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42 Lördag 23 oktober Grattis Severin, Sören
Valuta
EUR 9.99 -0.01 -0.014
GBP 11.8 -0.06 -0.063
USD 8.58 -0.03 -0.026
BÖRSEN 17:30
1.12%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Hestra Inredningar AB

HESTRA

Vi skapar säljande butiksinredning, profilstark hotellinredning och konceptuell restauranginredning.


Hestra är ett bolag med traditioner långt tillbaka. Nu, mer än hundra år efter firmans grundande, är företaget ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag i tredje generationen, med 120 anställda. Som namnet antyder finns vi i småländska Hestra. Förutom vår produktionsanläggning och vårt lager har vi här en stor utställningshall - alltid med de senaste trenderna inom butiksinredning.

Tillsammans med våra kunniga inredare och designers kan kunden på plats låta sig inspireras av våra olika inredningslinjer, se på färger och känna på olika material och kvaliteter.

Med enkla konstruktioner och ett brett sortiment av standarddelar vill vi skapa specialanpassade inredningar av hög kvalitet och till ett bra pris.

Snabbfakta

Antal anställda

136

Omsättning

467640

Organisationsnr

5562229962

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

gislaved näringsliv, Butiksinredning, ombyggnad, counters, counter, shelving, stand, shelf, reconditioning, shop, interior design concepts, interior design, shop fittings, diskar, disk, Hyllor, stativ, hylla, butik, inredningskoncept, inredning

Avdelningar

Blandade material
Butiksinredning
Produktställ
Shop in shop
Skyltställ
Kassadiskar
Butiksbelysning
Butikshyllor
Väggpaneler
Galgar
Klädställ
Egna produkter