Vecka 16 Fredag 19 april Grattis Olaus, Ola
Valuta
EUR 11.65 -0.02 -0.023
GBP 13.61 -0.03 -0.031
USD 10.93 -0.04 -0.04
BÖRSEN 14:29
-1.11%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Expense Reduction Analysts

Hestra

ERA (Expense Reduction Analysts) är ett nätverk av 700 specialister som hjälper mellanstora företag att spara pengar genom optimering av inköp.


ERA använder en beprövad och effektiv metodik för att hjälpa företag att hantera sina inköp och indirekta kostnader.  I över 30 000 uppdrag har vi sedan 1992 lyckats reducera kunders kostnader med i genomsnitt ca 20 procent med bibehållen eller förbättrad kvalitet på inköpta varor och tjänster.

Eftersom vi bara debiterar för de kostnadsminskningar vi faktiskt åstadkommit, är det finansiellt riskfritt för kunden dessutom. Skulle vi misslyckas att identifiera och infria kostnadsreduktioner, så tar vi inte betalt helt enkelt.

I Norden är vi ca 50 specialister inom kostnadskategorier såsom frakter, förpackningar, städning och renhållning, energi, IT, telefoni, förbrukningsvaror, MRO, försäkringar, banktjänster, avfall och säkerhet.

ERAs verksamhet i Sverige bedrivs som franchising. Hirsmark Consulting AB är franchisetagare med licens att verka för ERA i Sverige, och har sitt säte i Hestra. Kunder som anlitar oss är tex Swedish Match Industries, Plantagen Sverige, Fiskeby Board, Kiviks Musteri, Mekonomen, Tengbom Group samt White arkitekter.

Våra resultat varierar beroende på de specifika förutsättningarna i varje uppdrag, men i snitt har vi sparat 19% av de kostnader vi bearbetar i Sverige. 

Som en bieffekt får våra uppdragsgivare en mycket noggrann genomlysning av sina inköp, kontroll på avvikelser, och uppföljning under minst 24 månader av att utfallet motsvarar förväntan.

Vi har kapacitet för fler uppdrag, och ser fram emot att kunna hjälpa fler företag att bibehålla sin konkurrenskraftiga genom effektiva inköp. 

Hör gärna av er för ett förutsättningslöst möte!

Snabbfakta

Antal anställda

1

Omsättning

3220

Organisationsnr

5591530562

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Ekonomi, kostnad, Kostnader, kostnadskontroll, upphandling, upphandlingar, förhandling, förhandlingar, uppföljning, uppföljningar, analys, Analyser, kostnadsoptimering, optimering, effektivisering, effektivisera, sänka, reducera, minimera, optimera, utgift, utgifter, rationalisera, uppdatera, uppdatering, effektivitet, effektiv, besparing, Besparingar, kostnadsbesparing, kostnadsbesparingar

Avdelningar

Lokal Service
EkonomiDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår