Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Onsdag 28 september Grattis Lennart, Leonard
Valuta
EUR 10.9 -0.02 -0.02
GBP 12.16 -0.04 -0.037
USD 11.31 -0.05 -0.052
BÖRSEN 16:59
0.47%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Hordagruppen AB

HORDA

HordaGruppen levererar formsprutade, formblåsta och dornvulkade produkter  i polymera mtrl. till fordons-, möbel-, vitvaru- och verkstadsindustrin.


Hordagruppen är ett privatägt, välrenommerat företag som jobbar med att förse fordons-, möbel-, vitvaru- och verkstadsindustrin samt marinområdet med detaljer. Vi har alltid velat anta de svåraste utmaningarna sedan företaget  bildades för drygt fyrtio år sedan.  Vår sällsynta bredd och flexibilitet gör oss till en svårslagen samarbetspartner. Vi står för: Design, konstruktion, utveckling av nya material och framtagande av prototyper. Med våra tillverkningsmetoder: Formsprutning av gummi/plast, dornvulkning av slang, formblåsning av plast samt PUR skumning och våra moderna monteringsanläggningar kan vi på ett följsamt sätt möta våra kunders krav. Detta både vad gäller kvalitet, snabba leveranser och kostnadseffektiva lösningar. Det som kännetecknar oss är vår förmåga att jobba riktigt nära uppdragsgivaren, nästan som om vi vore inom samma företag. Välkommen att samarbeta med Hordagruppen – polymerspecialisten med fyrtio års kunskap om och passion för polymerbaserade lösningar!

Snabbfakta

Antal anställda

94

Omsättning

200687

Organisationsnr

5565805768

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Formsprutning, gummidetaljer, slang, extrudering, Formblåsning, plast, pur, polymera material, gummi-metall, gummi-plast, Montering, formpressning