Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20 Måndag 16 maj Grattis Ronald, Ronny
Valuta
EUR 10.49 0.01 0.013
GBP 12.35 0.01 0.009
USD 10.09 0.02 0.019
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

De producerar 60 000 ton tråd per år

Tillsammans med systerbolagen i Tyskland och Slovakien förser Hörle Wire stora delar av Europa med tråd – och orderingången stiger kontinuerligt.

 

 

– Det är riktigt roligt att se att vi delvis kommit upp i gamla nivåer och det är mycket spännande att se hur vår nya, moderna produktion tacklar denna ökade orderingång, säger Christian Thederan, ny försäljningschef på Hörle Wire AB.

Christian kommer närmast från Häfele där han varit ansvarig för de svenska och norska säljbolagen – och Hörle Wires satsning på att anställa en försäljningschef är ett tydligt led i tillväxtstrategin.

 

Christian Thederan är ny försäljningschef på Hörle Wire AB. Med rötter i Tyskland och Sverige som sitt hemland sedan 1995 är han särskilt glad över att få bosätta sig i Gnosjöregionen.

 

Växande säljteam i Hörle

 

– Jag ser fram emot att bygga upp säljteamet här. Vi har en stark kunskap och motivation i huset och jag ser stora möjligheter framöver, förklarar Christian.

Hans bakgrund inom det internationella jättebolaget Häfele med marknad i 150 länder gör att Christian särskilt uppskattar det starka europeiska avtryck som Hörle Group har idag.

– Med våra systerbolag Hörle Wire s.r.o i Slovakien och Huesecken Wire i Tyskland täcker vår organisation hela Europa, säger Christian.

 

Ett växande säljteam. Från vänster: Christian Thederan, försäljningschef; Maud Asp, area sales manager; Karin Bäckdal, produktionsplanering och kundsupport; Jonatan Feurst, area sales manager.

 

 

Stark samarbetspartner för europeisk tillverkningsindustri

 

De tre enheterna har lite olika inriktning på produktionen. I Hörle ligger fokus på valsad, riktad och rundtråd samt emballagetråd, i Tyskland produceras enbart valsad medan man i Slovakien framför allt producerar tråd för kabelarmering, fintråd och högkolhaltig emballagetråd.

– Det gör oss till en stark samarbetspartner för europeisk tillverkningsindustri, konstaterar Christian.

 

Toppmoderna produktionslinjer och optimerade flöden

 

Ett starkt, långsiktigt ägande i bakgrunden gör också skillnad, menar Christian. Småländska Liljedahl Group bidrar med kompetens och kapital som bland annat gjorde det möjligt för Hörle Wire att göra en massiv omstart efter branden 2018. En nystart som innebär att fabriken i Hörle idag rymmer toppmoderna produktionslinjer och optimerade flöden. Det är snabbt, effektivt och driftsäkert.

– Hög och jämn kvalitet, leveranssäkerhet och goda långsiktiga kundrelationer är framgångskonceptet i den här organisationen, säger Christian.

 

 

Produktionen snurrar för fullt hos Hörle Wire där orderingång och omsättning pekar stadigt uppåt.

 

 

 

FAKTA
Hörle Wire – Rundtråd, plattvalsad tråd, galvaniserad tråd och balningstråd.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och Hörle WireKONTAKTUPPGIFTER

Hörle Wire AB

(Hörle Wire AB)

Telefon: 037020400
Mail: horle@horle.com

Besöksadress:
Hörle 1
33192
VÄRNAMO

Postadress:
Box 546
33125
Värnamo

Webbadress:
www.horlewire.com