Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 47 Söndag 27 november Grattis Astrid, Asta
Valuta
EUR 10.88 0.04 0.042
GBP 12.65 0.04 0.042
USD 10.46 0.05 0.052
BÖRSEN 17:30
0.32%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

LEVERANSER RULLAR FRÅN TOPPMODERN FABRIK

Sedan Hörle Wire nyinvigde sin anläggning har leveranserna ökat stadigt varje månad. Tillsammans i gruppen förser man stora delar av Europa med tråd.

 

– Samtliga maskiner rullar och vi levererar ett större tonnage för varje månad som går. Vi har en toppmodern maskinpark som gör det möjligt att tillverka fler dimensioner än tidigare. Vi har möjlighet att utveckla produktionen framöver vilket på sikt kommer att öppna för nya kundgrupper, säger Jonatan Feurst, area sales manager.

 

Lagret är välfyllt och leveranserna rullar ut från nya toppmoderna Hörle Wire. ”Nu siktar vi på ökade volymer”, säger Jonatan Feurst, area sales manager.

 

Fast grepp om europeisk marknad

 

Det var i maj förra året som fabriken i Hörle återinvigdes efter en omfattande brand. Och tillsammans med systerbolagen i Slovakien och Tyskland har Hörle Wire Group tagit ett fast grepp om den europeiska marknaden. Gruppen består av bolagen Hörle Wire AB (Sverige), Hörle Wire s.r.o. (Slovakien) och Huesecken Wire GmbH (Tyskland).

– Som grupp täcker vi stora delar av Europa tack vare våra tre enheter. Tillsammans är vi 150 anställda och levererar totalt 70 000 ton per år, säger Jonatan.

 

Fullt ös i produktionen i Hörle.

 

Utvecklar verksamheten på Hörle Wire

 

Jesper Bundgaard var tidigare vd både för Hörle Wire och för Hörle Wire Group. Nu lämnar han över ledningen för gruppen för att ägna all tid åt utveckling av verksamheten i Hörle Wire AB.

– Vi har ett fantastiskt team här i Hörle och tillsammans har vi många spännande utmaningar framför oss, säger Jesper.

 

Ny vd för Hörle Wire Group

 

I januari tillträdde Anders Andersson som ny vd för Hörle Wire Group. Anders kommer närmast från Herenco Group och rollen som vd på Emballator Tectubes Sweden AB. Nu handlar hans nya vardag om tråddragning – ett genuint hantverk med djupa historiska rötter just i Gnosjöregionen. En region som Anders ser fram emot att lära känna.

– Det känns verkligen att det finns en god sammanhållning i den här bygden, konstaterar Anders. Mer om Hörle Wire hittar du på företagsgruppens nya hemsida, Horlewire.com.

 

De tar ut riktningen för framtiden. Anders Andersson (tv), ny vd för Hörle Wire Group och Jesper Bundgaard (th), vd för Hörle Wire AB.

 

 

 

 

FAKTA HÖRLE WIRE AB

Hörle Wire tillverkar och förädlar ståltråd. Bred erfarenhet, effektiva material- och produktionsflöden gör dem till en prisvärd och närvarande samarbetspartner för europeisk tillverkningsindustri.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Hörle WireKONTAKTUPPGIFTER

Hörle Wire AB

(Hörle Wire AB)

Telefon: 037020400
Mail: horle@horle.com

Besöksadress:
Hörle 1
33192
VÄRNAMO

Postadress:
Box 546
33125
Värnamo

Webbadress:
www.horlewire.com