Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Torsdag 21 januari
Grattis Agnes, Agneta
Valuta
EUR 10.09 -0.01
GBP 11.42 0.03
USD 8.33 -0.01
BÖRSEN 09:40
0.33%

Nya Hörle Wire – starkare än någonsin

Snabbare, modernare och driftsäkrare. Vi pratar tråddragning 4.0 i den nya produktionshallen hos Hörle Wire som återinvigts efter den svåra branden.

 

Produktionshallen med helt ny utrustning och optimerade flöden fick också agera festlokal vid återinvigningen den 23 maj. Närmare 200 gäster hade slutit upp; personal, ägare och styrelse, kunder, leverantörer och representanter från kommun och räddningstjänst.
– Vi har byggt en produktionsanläggning där vi från början haft möjlighet att tänka till gällande placering av produktionslinjer och materialflöden, konstaterar en nöjd vd Jesper Bundgaard.

 

Bengt Liljedahl och Jesper Bundgaard vid invigningen den 23 maj.

 

Stolt ägare. Bengt Liljedahl, vd i Liljedahl Group, klippte banden till den nya produktionshallen.

 

Tillbaka igen som trådleverantör


Maskinerna är färre men snabbare, modernare och driftsäkrare än de gamla som förstördes i den omfattande branden den 21 februari 2018. Driftstoppet varade i mer än ett år, en tuff tid då Hörles systerbolag i Slovakien och Tyskland hjälpt till med leveranser för att kunderna inte skulle drabbas.
– Tyvärr har många kunder ändå behövt vända sig till andra leverantörer. Nu är utmaningen att snabbt komma tillbaka som leverantör till både gamla och nya kunder här i Gnosjöregionen, säger Jesper Bundgaard.

 

Den nya produktionshallen med utrustning för modern tråddragning.

 

Resan vidare – tillsammans med kunderna


Och det är en nystart och resa som man vill göra tillsammans med sina kunder, betonar Jonatan Feurst, Area sales manager.
– Det är fantastiskt att få vara igång igen. Det här har jag sett fram emot. Och resan vidare gör vi tillsammans med våra kunder, säger Jonatan.

 

Äntligen igång! konstaterar en supernöjd Jonatan Feurst, area sales manager.

 

Hyllar personalens insatser


Tillsammans gäller också för personalen på Hörle Wire. Under återuppbyggnaden av verksamheten har personalen svetsats samman på ett helt nytt sätt.
– Engagemang, lojalitet och mycket ”jävlaranamma” är ord som sammanfattar personalens fantastiska arbetsinsatser under stundtals mycket besvärliga arbetsförhållanden, säger Jesper Bundgaard.
Han kan inte nog uttrycka sin stolthet över personalen.
– Sammanhållningen i vårt företag är otrolig och jag är väldigt stolt och ödmjuk över att få vara den som leder verksamheten, säger Jesper.

 

Festlokal för en dag.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Hörle Wire AB

(Hörle Wire AB)

Telefon: 037020400
Mail: horle@horle.com

Besöksadress:
Hörle 1
33192
VÄRNAMO

Postadress:
Box 546
33125
Värnamo

Webbadress:
www.horlewire.com