Vecka 38 Torsdag 21 september Grattis Matteus
Valuta
EUR 11.9 0.02 0.018
GBP 13.71 -0.04 -0.043
USD 11.15 0.01 0.009
BÖRSEN 17:30
-1.45%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Brett erbjudande – inköp i världsklass

Större lokaler, växande personalstyrka och fortsatt rekrytering – legospecialisterna Hugma satsar på att fördubbla omsättningen inom fyra år.

 

Behoven av att rationalisera inköp, minska antalet leverantörer och helt enkelt göra det smidigare och mer kostnadseffektivt att köpa in sina detaljer har aldrig varit större.

Hugma AB i Anderstorp har profilerat sig som kundens one-stop-shop, med ett globalt nätverk av noggrant utvalda tillverkare, framför allt i Sverige, Europa och Asien – och man har aldrig haft så mycket att göra som just nu.

 

Kvalitetssäkring sker både ute hos tillverkare världen över samt med egen mottagningskontroll i huset.

 

Kraftig tillväxt under året

 

– Under det senaste året har vi i princip fördubblat vår personalstyrka, vi har renoverat och utökat våra lokaler till dubbla storleken och nu söker vi fler nyckelpersoner som vill bli en del av vårt växande team, säger Freddie Damgaard, vd och ägare.

Hugma har deltagit i det amerikanska tillväxtprogrammet ScaleUp vilket har gjort målsättningen för framtiden ännu tydligare:

– ScaleUp har gett oss verktyg för att bygga organisationen och utforma strategier som gör det möjligt att nå vårt mål: fördubblad omsättning inom fyra år, förklarar Freddie.

 

Senaste året har Hugma fördubblat sin personalstyrka – och nu söker man efter fler nyckelpersoner. Stående Freddie Damgaard (tv) och Jonas Lönnblom (th).

 

Brett sortiment av detaljer

 

I nära samarbete med världens ledande tillverkare av detaljer inom svarvning, fräsning, plåt, gjutning, smide, extrudering och rör och tråd löser Hugma kundernas behov av unika lösningar.

– Hugmas konkurrenskraft ligger i kunskap och känsla för kundens krav vilket gör att vi hittar rätt matchning, förklarar Freddie.

Rätt tillverkare till rätt kund är det vinnande konceptet. Och även under pågående pandemi har Hugma ökat sin omsättning. Förklaringen, menar platschef Jonas Lönnblom, ligger i att man jobbar brett inom olika branscher och levererar detaljer med olika tillverkningsmetoder, material och antal till ett stort antal kunder.

 

Hugma levererar ett brett sortiment av detaljer med olika tillverkningsmetoder och material.

 

Tydliga framtidsmål

 

Även om transporter och ledtider utmanar all global handel just nu så har Hugma varit relativt opåverkade.

– Vi har alltid haft en långsiktig planering med kunder och leverantörer. Idag är det ännu viktigare att hålla en längre horisont framåt som ger större marginaler i tid

– och vi var tidigt ute med att vidta nödvändiga åtgärder för att säkra upp för turbulenta situationer, säger Jonas.

 

Anläggningen på Ågatan i Anderstorp har renoverats och Hugma har vuxit så att man idag nyttjar hela fastigheten.

 

 

Fakta
Hugma AB är den enda partnern du behöver när det gäller legotillverkning. Allt från enkla till komplicerade detaljer, levererade i förpackning direkt till slutkund.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Hugma ABKONTAKTUPPGIFTER

Hugma AB

Telefon: 037121100
Mail: info@hugma.se

Besöksadress:
Ågatan 2A
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 109
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.hugma.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår