Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 46
Onsdag 14 november
Grattis Emil, Emilia
Valuta
EUR 10.28 0.06
GBP 11.79 0.04
USD 9.12 0.06
BÖRSEN 11:35
-0.88%

 

Industrilogik i Lanna Aktiebolag

BREDARYD

Vi är ett företag i Automationsgruppen. Vi skapar kundanpassade automations och produktionlösningar. Industrin förändras och kräver flexibilitet samt nytt tänkande. Produktionssystemen blir mer och mer komplexa. Vi erbjuder ett koncept där vi bygger ett projekt från ide till produktion. med en ryggrad av kompetent personal står vi för helhetsyn, nytänkande och tillförlitlighet.


Automatisering till industriföretag av egen eller främmande styrutrustning. Programering av styrsystem och servodrifter, idriftagning Serviceåtagande och akutreparationer. Apparatskåpstillverkning.


Försäljning av pressgjutmaskiner och kringutrustning inom gjuteri. Konstruktion, tillverkning av styrsystem, apparatskåp, programmering av PLC system. Servodrifter, programering och idrifttagning.

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

5249

Organisationsnr

5563598209

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

automation, värnamo näringsliv, Motorstyrningar, Robotinterface, Akutservice, Elektronik, Ljusbommar, Ljusridåer, Maskinsäkerhet, Personsäkerhet, pressgjutning, Slipceller polering, Industrirobotar, Maskininstallationer, Frekvensomriktare, Servodrifter, Programering, PLC-System, Meltic, Granulering, elservice