Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Söndag 4 december Grattis Barbara, Barbro
Valuta
EUR 10.88 0.03 0.025
GBP 12.68 0.05 0.047
USD 10.32 0.01 0.008
BÖRSEN 17:30
0.25%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Säkerställ din kvalitet med kalibrering

Kalibrering är avgörande för tillförlitlighet, kvalitet och precision. Ett serviceavtal med ICS AB i Gislaved garanterar optimerad utrustning.

 

De säljer vågar och materialprovningsmaskiner till kunder i hela Sverige, Norden och Baltikum – och de erbjuder skräddarsydda serviceavtal så att du som kund ska veta att din utrustning alltid är rätt kalibrerad. 

- Vi är ackrediterade för fältkalibreringar inom massa, kraft, längd, hårdhet och temperatur och i våra serviceavtal ingår både ackrediterad kalibrering, förebyggande underhåll och service, berättar Henrik Svanfors.

 

ICS AB i Gislaved erbjuder ackrediterad kalibrering, kontraktsprovning, utbildning och serviceavtal. Fr v: Tanja Dojcinovska, Christian Lignell och Henrik Svanfors.

 

Brett sortiment av utrustning

 

ICS har under åren samlat en lång rad agenturer i sin portfölj; MTS dragprovare och testmaskiner, Alpha Technologies gummiprovning, Emco-Test hårdhets­mätare, Metkon provberedning och Dynisco plastprovning.

– Vi har också ett komplett sortiment av vågar, allt ifrån pallvågen på lagret till analysvågen på labbet, säger Henrik.

 

Serviceavtal och utbildning


Förutom det breda sortimentet av produkter inom vägnings- och provningsutrustning så har ICS ett eget laboratorium i Gislaved där man utför kontraktsprovning eller låter kunden komma och utföra tester själv. Man erbjuder också utbildningar inom kalibrering och materialprovning. Och så var det då serviceavtalen. ICS erbjuder skräddarsydda serviceavtal anpassade för kundens behov.

– Vi har fem tekniker som reser kontinuerligt, och hälften av alla våra jobb ligger utanför Sverige. Men vi vill gärna växa här i Gnosjöregionen. Vi vill vara regionens leverantör av kalibrering, förklarar Tanja Dojcinovska.

 

När utförde du senast en kalibrering? Med ICS serviceavtal kan kunden vara säker på att alltid ha optimerad utrustning för vägning och provning.

 

Godkända av SWEDAC

 


Sedan 1997 är ICS ackrediterade och godkända av SWEDAC och uppfyller därmed kraven i ISO 17025. Kunderna finns inom alla branscher, bland annat inom metall, plast och gummi, papper och träindustri.

– Vår målsättning är att vara bäst inom vårt område. Vi optimerar och förbättrar kvalitet och säkerhet för kundens utrustning och instrument under hela livstiden, säger Christian Lignell.

 

 

 

FAKTA ICS AB

ICS AB är ett ackrediterat labb som säljer och kalibrerar utrustning för materialprovning ex. dragprovare, hårdhetsmätare, vågar, provberedning m.m.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

ICS AB

(ICS AB)

Telefon: 037184700
Mail: info@icssweden.com

Besöksadress:
åbjörnsg. 2
33236
GISLAVED

Postadress:
Box 28
33221
Gislaved

Webbadress:
www.icssweden.com