Vecka 16 Fredag 19 april Grattis Olaus, Ola
Valuta
EUR 11.66 -0.01 -0.011
GBP 13.62 -0.02 -0.018
USD 10.94 -0.02 -0.024
BÖRSEN 14:14
-1.16%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Bemanning handlar om glöd och engagemang

Med stort hjärta för både konsulter och kunder utgör K-Bemanning navet inom rekrytering och bemanning för allt fler företag i Gnosjöregionen.

 

 

– Det finns en glöd och ett engagemang i K-Bemanning som jag tror är unikt inom branschen. En verklig passion för det vi gör, säger Adam Sandström.

Tillsammans med Amanda Andersson utgör han K-Bemannings senast tillkomna lokalkontor i Jönköping, efter förvärvet av Competence Group i november 2022. Amanda fortsätter:

– Du måste ha den här glöden för att leverera på topp mot kunden. Vi jobbar extremt nära våra kunder men också våra konsulter.

 

Växande avtryck i hela Småland

 

Vi möts på K-Bemannings kontor i Gislaved där allt startade för nära 20 år sedan. Idag har K-Bemanning vuxit med kontor i Värnamo och Jönköping – och man gör ett allt större avtryck över hela Småland.

– Nu når vi även Skillingaryd och Vaggeryd på ett helt nytt sätt med vårt kontor i Jönköping, säger Anders Åhsberg.

Anders hör till veteranerna på K-Bemanning och konstaterar att han går till jobbet med samma glädje varje dag.

 

Team K-Bemanning fortsätter att växa. Fr v: Mattias Sundler, Mattias Sjöström, Jenny Johansson, Anders Åhsberg, Adam Sandström och Amanda Andersson.

 

Ryggrad av gemensamma värderingar

 

Kanske har det att göra med just glöden och engagemanget, själva ryggraden i K-Bemanning? Kollegan Mattias Sjöström instämmer:

– Vi är engagerade och vi drivs av en gemensam värdering – alla människors lika värde. Alla är välkomna till oss, vi gör ingen skillnad på människor.

– Och vi tar hand om vår personal, fortsätter Anders. Även om man är uthyrd så åker vi ut på arbets­platserna och träffar våra konsulter regelbundet.

 

Behovet av kompetent och erfaren personal är fortfarande stort bland företagen i Gnosjöregionen. De anställda konsulterna utgör själva hjärtat i K-Bemanning.

 

Spännande framtid väntar

 

Inhyrning, hyrrekrytering och rekrytering är navet i K-Bemanning. Man jobbar också med tester, analyser och utbildningar inom truck och travers.

– Nu har vi även utökat med lift­utbildning, berättar Jenny Johansson. K-Bemanning har de senaste månaderna genomgått en omorganisation och kommer att utöka både Gislaveds- och Värnamokontoret med fler tjänster.

– Så vi har en spännande tid framför oss, konstaterar Mattias Sundler.

 

 

 

FAKTA K-Bemanning

K-Bemanning startades 2004 och har kontor i Värnamo, Gislaved och Jönköping. Vår affärsidé är att lokalt lösa företags bemanningsbehov. Vi utför även rekryteringar och utbildningar.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & K-BemanningKONTAKTUPPGIFTER

K-Bemanning

(K-Bemanning)

Telefon: 070 822 75 01
Mail: info@k-bemanning.se

Besöksadress:
Anderstorpsv. 24 weland industricentrum
33236
Gislaved

Postadress:
Anderstorpsv. 24
33236
Gislaved

Webbadress:
www.k-bemanning.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår