Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32 Måndag 8 augusti Grattis Silvia, Sylvia
Valuta
EUR 10.36 -0.01 -0.009
GBP 12.28 -0.02 -0.024
USD 10.17 -0.02 -0.021
BÖRSEN 17:30
0.97%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

KEYnet Sweden AB

HESTRA

Rätt information i rätt tid med vårt intranät med smidig dokumenthantering. Ärendehantering och projekthantering för alla uppdrag. Använd KEYnet!


KEYnet webblösningar
KEYnet Sweden AB erbjuder webblösningar och tjänster som Intranät, Hemsidor, E-handelslösningar, Ärendesystem, Kundunika lösningar och Utbildning. 

Tillsammans gör vi information tillgängligt!

På KEYnet brinner vi för att vara en del i att effektivisera företagens verksamhet.  Att dela information, göra det lätttillgängligt i vardagsarbetet är viktigt för oss.

KEYnets moduler går lätt att växa i och vid behov görs integreringar och skräddarsydda anpassningar för att få till bra flöden så att det motsvarar de behov som finns. Fråga gärna oss när det gäller e-handel, ärendesystem, servicesystem, reklamationshantering, incidenthantering, presentationsskärmar, säljstöd, beslutsstöd mm. 

KEYnet är ett standardiserat publiceringsverktyg och CMS-system som underlättar informationshanteringen och som används av hundratals företag, främst i Sverige. Företaget äger och utvecklar programvaran KEYnet. 

Service och ärendehanteringssystem
Ledningssystem -  navet i verksamheten
Intranätlösning
- snabb start och dynamisk startsida 

Utbildning
Officetbildningar och KEYnetutbildningar hålls i egen lokal eller på plats på företag. Vi genomför kunskapsinventeringar, håller standardkurser för alla nivåer samt skräddarsyr utbildning efter företagens egna behov.

KEYnet Sweden AB s hashtags

  • #ledningssystem
  • #intranätlösning
  • #ärendeystem
  • #serviceuppdrag
  • #dokumenthantering
  • #användkeynet

Snabbfakta

Antal anställda

9

Omsättning

7776

Organisationsnr

5562508316

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

publiceringsverktyg, KEYnet, informationssystem, webblösning, ärendesystem, intranät, webblösningar, Microsoft Office, dokumenthantering, PowerPoint, Hestra, kunskapsinventering, ISA Competence, servicesystem, datautbildning, e-handel, Excel, offertsystem, IT utbildning, responsiv hemsida, Excelutbildning, mobilapplikation, Ordbehandling, hemsidor, kurs, nyhetsbrev, Utbildning, presentationsskärm, reklamationshantering

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Internet