Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 49 Måndag 6 december Grattis Nikolaus, Niklas
Valuta
EUR 10.35 0.00 -0.003
GBP 12.13 0.02 0.018
USD 9.16 0.01 0.011
BÖRSEN 17:30
-1.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

0

De rycker in när nöden är som störst

Det rullar på bra för verktygsakuten L-tech i Bredaryd. Under året har man fördubblat omsättningen och man ser ett bra inflöde av nya kunder.
För bra precis ett år sedan flyttade Patrik Karlsson, ägare och grundare av L-tech, fram positionerna både genom maskininvestering, nyanställning och satsningar på webben. Och med facit i hand var det helt rätt väg att gå.

Nya lokaler 

Från den 5 september huserar L-tech i nya lokaler och finns på Lundavägen 52 i Bredaryd.
 
För ett år sedan gick L-tech från en till två anställda och nu har man också fördubblat omsättningen. Patrik Karlsson (tv) och Jonas Kraft (th) har bred erfarenhet och kompetens.

Rätt satsning på tillväxt

- Det var en stor satsning men det var helt rätt. Man måste våga ta stegen vidare för att växa. Allt har fallit ut precis som jag trodde och hoppades, konstaterar Patrik Karlsson.
Jobben har rullat in i allt snabbare takt och omsättningen har i princip fördubblats. 
- Målet är förstås att växa ännu mer, jag vill gå upp i fler antal anställda längre fram, säger Patrik Karlsson.
 
Investeringen i en ny Alpha-laser förra året var strategiskt rätt. Jobben har rullat in i allt snabbare takt.

Nya kunder rullar in

Men han vill också växa i lagom takt. Nya kunder har tillkommit under det senaste året, både i närområdet men även längre ifrån, både i söder och i norr.
- Det allra viktigaste för mig är att vårda de kundrelationer jag har idag. Jag vill växa sakta men säkert genom att erbjuda den allra bästa servicen, förklarar Patrik.

En räddare i nöden

Och en viktig del av servicen är att kunna bistå i akuta situationer. Om olyckan är framme och ett trasigt verktyg gör att produktionen står still gäller det att handla snabbt. Patrik berättar om ett speciellt tillfälle när en känd europeisk biltillverkare hörde av sig och verktygsakuten L-tech i Bredaryd fick finbesök av en hel delegation från fabriken i Frankrike.
- Man hör direkt när kunden är stressad och då släpper vi allt vad vi har för att hjälpa till.
 
"Det allra viktigaste för mig är att vårda de kundrelationer jag har" säger Patrik Karlsson, ägare L-tech AB i Bredaryd.

Gedigen erfarenhet ger gott rykte

Den snabba servicen kombinerad med mångårig och gedigen erfarenhet tror Patrik är anledningen till att det goda ryktet om L-tech sprider sig.
- Jonas Kraft och jag har jobbat tillsammans i branschen under lång tid och har kompetensen både inom lasersvetsning, TIG-svetsning, återställning och högglanspolering. Det är ett starkt argument för att man ska anlita oss. Vi vet vad vi pratar om, säger Patrik Karlsson.


KONTAKTUPPGIFTER

LTECH AB

Telefon: 0725280400
Mail: patrik@l-tech.se

Besöksadress:
Lundavägen 52
33371
Bredaryd

Postadress:
Lundav. 52
33371
Bredaryd

Webbadress:
www.l-tech.se