Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 49 Måndag 6 december Grattis Nikolaus, Niklas
Valuta
EUR 10.34 0.00 -0.004
GBP 12.13 0.02 0.017
USD 9.16 0.01 0.011
BÖRSEN 17:30
-1.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Sammansvetsade kollegor

Tillsammans är man störst i Sverige på lasersvetsning. Det konstaterar Ltech och Verktygsservice som nu har gått samman för bästa kundservice.

 

- Vi har samarbetat sedan en tid tillbaka eftersom vi har ett gemensamt moderbolag som äger båda firmorna, säger Patrik Karlsson, Ltech AB.
- Och tillsammans är vi absolut störst i Sverige på lasersvetsning, både vad gäller antal maskiner, kunder och omsättning, säger Jonas Persson, Verktygsservice AB.
 
Sammansvetsade kollegor - Verktygsservice och Ltech samarbetar för att ge kunderna ännu bättre service. Från vänster Ulf Sandberg, Patrik Karlsson och Jonas Persson.
 

Snabb beredskap på två orter

Ltech finns sedan 2016 i ändamålsenliga lokaler på Lundavägen i Bredaryd. Verktygsservice återfinns på Baldersvägen i Gislaved. Genom samarbetet och att man finns på två orter kan man hjälpa kunder med ännu snabbare service. Inget trasigt verktyg ska få orsaka onödiga driftstopp.
- Förfrågningarna ökar och många kommenterar just att vi är så fruktansvärt snabba. Flexibilitet är vårt motto och kunderna uppskattar närheten geografiskt, säger Jonas.
 
Sedan 2016 finns Ltech på plats i ändamålsenliga lokaler på Lundavägen i Bredaryd.
 

Kapacitet att lösa driftstopp

Patrik fortsätter:
- Driftstopp funkar inte hos kunderna idag. Har man panik så löser vi det, ingenting är omöjligt. Vi har alltid kapacitet, vi har musklerna.
Genom samarbetet får man också större möjligheter att ta sig an större jobb.
- Vi kan lösa helheten och ta alla moment, allt ifrån svetsning, värmebehandling och ytstrukturering till ultraljudstvätt, polering och putsning, säger Ulf Sandberg, Verktygsservice.
 
Inga onödiga driftstopp - Ltech och Verktygsservice reparerar och utför service på kundernas verktyg med hjälp av den senaste, kraftigaste och snabbaste tekniken inom lasersvetsning.
 

Kraftigaste och snabbaste lasertekniken

Tillsammans förfogar Ltech och Verktygsservice över en väl utbyggd maskinpark.
- Vi har sex nya toppmoderna alphalaser-maskiner. Vi pratar om den senaste tekniken, absolut kraftigast och snabbast. Alla maskinerna är dessutom mobila, säger Ulf.
Förutom lasersvetsningen kan man även erbjuda microplasmasvetsning och TIG-svetsning. 
Men maskiner i all ära, den kanske viktigaste resursen ändå är kompetensen hos personalen, menar Patrik, Jonas och Ulf.
 

Ovärderligt hantverkskunnande

- Det spelar ingen roll hur bra maskin du använder om du inte har hantverkskunnandet. Tillsammans har vi störst erfarenhet av lasersvetsning, säger Jonas.
Därför handlar det ofta om mer än bara reparation. Lika ofta ger man kunden råd och hjälp vid konstruktion, förändringar och förbättringar av verktyg och detaljer.
- Vi hjälper alltid kunden att hitta den bästa lösningen, vilket skapar förtroende hos kunden, säger Patrik.
 
Ltech och Verktygsservice bistår med helheten. Ett moment av alla är högglanspolering och putsning.
 

Kortar kundernas ledtider

På Elmia Subcontractor den 14-17 november kommer Ltech och Verktygsservice att möta besökarna i en gemensam monter. Ett vinnande samarbete som kommer kunderna till del.
- Det är precis vad det handlar om. Tillsammans kan vi ge kunderna ännu bättre service och korta deras ledtider, säger Patrik, Jonas och Ulf. 
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

LTECH AB

Telefon: 0725280400
Mail: patrik@l-tech.se

Besöksadress:
Lundavägen 52
33371
Bredaryd

Postadress:
Lundav. 52
33371
Bredaryd

Webbadress:
www.l-tech.se