Vecka 21 Torsdag 23 maj Grattis Desideria, Desirée
Valuta
EUR 11.62 -0.01 -0.007
GBP 13.65 -0.01 -0.007
USD 10.73 -0.01 -0.008
BÖRSEN 17:30
0.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Från ax till limpa i plåtfabriken

Butiksinredning, byggsektor och sjukvård – hos M Johansson i Gnosjö levereras helhetslösningar i högt tempo till nöjda kunder.

 

 

– Just nu ser vi att det snurrar på i de flesta branscher. Vissa kunder har fått ett väldigt uppsving och vi ser jättepositivt på framtiden, säger Alexander Johansson.

I vissa sammanhang pratar man om utmaningar för detaljhandel i fysisk butik, men hos M Johansson har man fortsatt hög orderingång inom just butiksinredning. På byggsidan är efterfrågan alltjämt hög, och det som tydligt uppskattas hos samtliga kunder är M Johanssons kapacitet när det gäller att leverera helhetslösningar, från ax till limpa.

 

Laserskuret, bockat, stansat, punktsvetsat och monterat – viktiga delar i M Johanssons helhetserbjudande.

 

Helhetslösningar i huset

 

– Vi har hela kedjan, från råmaterial in via stansning, laserskärning, kantpressning och punktsvetsning till färdigmonterat, pulverlackat och paketerat, säger Alexander.

Han visar en typisk produkt som snart ska levereras ut till kund; en inspektionslucka för tak eller vägg, som gått igenom hela kedjan. Det enda som nu återstår är slutpaketering för leverans till kund.

 

Inspektionslucka färdig för leverans till kund. ”Vi har hela tillverkningskedjan”, berättar Alexander Johansson.

 

Kostnadseffektivt med ny panelbockmaskin

 

Senaste tillskottet i maskinparken, en Salvagnini P2 Lean panelbockmaskin, bidrar till ökad kapacitet och ännu mer kostnadseffektiva lösningar på framför allt stora paneler, hyllor och lådor. Maskinen skulle egentligen ha kommit på plats under våren 2020 men försenades på grund av pandemin.

– Trots förseningen blev det ganska vältajmat eftersom vi fick tid för utbildning när det var lite lugnare tempo. Nu har vi bra beläggning på panelbocken men vi har bra kapacitet att växa med mer, vilket också var tanken, säger Alexander.

 

Den nya panelbockmaskinen Salvagnini P2Lean bidrar till ökad kapacitet och kostnadseffektiva lösningar.

 

Kvalitetsuppföljning och internutbildning

 

Tiderna är speciella, både vad gäller pandemin och oroligheter som följt i dess spår, som prisökningar och materialtillgång. Hos M Johansson har man, liksom hos alla andra, fått acceptera ett kortare perspektiv framåt.

– Man har fått ett annat sätt att tänka. Vi har jobbat ännu mer med att se om vårt hus, med kvalitetsuppföljning och internutbildning. Det är naturligt att se sig om efter saker som kan bli ännu bättre, och det har gjort oss ännu mer effektiva, säger Alexander.

 

Tempon kapas och ledtider kortas tack vare smarta investeringar.

 

 

 

FAKTA
M Johansson erbjuder helhetslösningar inom plåtbearbetning och jobbar målinriktat med långsiktiga kundrelationer. Kort sagt – plåtbearbetning med omtanke!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

M Johansson AB

(M Johansson AB)

Telefon: 037091238
Mail: office@mjohansson.se

Besöksadress:
Marieström
33532
Gnosjö

Postadress:
Marieström
33532
Gnosjö

Webbadress:
www.mjohansson.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår