Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 18 januari
Grattis Hilda, Hildur
Valuta
EUR 10.14 0.01
GBP 11.4 0.01
USD 8.39 0.01
BÖRSEN 19:30
0.46%

Kraftig tillväxt hos inredningsmakarna

Butiksinredning med fokus på spjutskenor och konfektionsbågar är deras specialitet. MS Industriservice växer kraftigt med nya och befintliga kunder.

 

– Vi har anställt två personer bara det senaste halvåret och på två år har vi tredubblat vår omsättning, konstaterar en nöjd Mats Sjöberg, ägare och vd.

 

En del av omsättningsökningen ligger i förvärvet av IWH Trådprodukters maskinpark samt flytten till Fabriksgatan i Hillerstorp.

– När vi kom hit fick vi flera nya möjligheter att växa, inte minst inom konfektionsbågar och spjutskenor där vi har satsat rejält, investerat i lämplig utrustning och gör så även fortsättningsvis. Vi är bäst nu, och vi ska bli störst och snabbast, säger Mats.

 

Spjutskenor och konfektionsbågar från MS Industriservice har blivit en storsäljare, berättar ägare och vd Mats Sjöberg.

 

In på nya marknader

 

Satsningen på spjutskenor har öppnat för andra produktkategorier inom butiksinredning och tillväxten har varit påtaglig, både med befintliga och med nya kunder. Stora order har dragit upp tempot rejält hos MS Industriservice. Man har också tagit steget in på nya marknader inom rena konsumentprodukter där man står för helhetslösningar gentemot kunden.

– Noggrannhet, leveranssäkerhet och kvalitet är vårt signum. Våra kunder ger oss ett gott betyg, konstaterar Mats.

 

Brett tjänsteutbud

 

Trådbockning i CNC-styrda maskiner är en viktig del av tjänsteutbudet där man bearbetar dimensioner mellan 2-8 mm. Svetsavdelningen hos MS Industriservice är väl utbyggd med MIG, TIG, punktsvetsning och robotsvetsning, allt med tillhörande produktion. Spjutskenor och konfektionsbågar tillverkas från material på coil till färdig produkt. Man ombesörjer även ytbehandling och montering.

– Marknaden är långt ifrån mättad och vi bearbetar kontinuerligt nya kunder. Vi värnar om service, flexibilitet och professionell enkelhet, och vi ser fram emot nya utmaningar, säger Mats.

 

Trådbockning i CNC-styrda maskiner hör till kärnverksamheten hos MS Industriservice.

 

Flexibilitet utifrån kundens behov

 

Skylthållare hör också till sortimentet hos MS Industriservice, liksom möjligheten att ta sig an legotillverkning inom plåt-, rör- och trådbaserade produkter. Storleken på serier är minst sagt flexibel.

– Enstyck till 50 000 detaljer, allt beror på behovet, säger Mats Sjöberg.

 

Här klipps järn till spjutskenor, allt utifrån kundernas behov och önskemål.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

MS Industriservice AB

(MS Industriservice AB)

Telefon: 037026660
Mail: m.ab@telia.com

Besöksadress:
Fabriksgatan 3
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Fabriksg. 3
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.msindustriservice.se