Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Måndag 21 september
Grattis Matteus
Valuta
EUR 10.41 0.02
GBP 11.37 0.01
USD 8.85 0.07
BÖRSEN 14:30
-2.23%

Metall AB Källström & Nilsson

Hillerstorp

Automatpressning och automatsvarvning på legobasis med egen verktygsavdelning. Även egna produkter inom butiksinredning.


Vi på Källström & Nilsson arbetar med automatpressning och automatsvarvning på legobasis. Men har även egna produkter framför allt inom butiksinredning såsom konsoler, skenor och beslag. Vår egen verktygsavdelning förkortar ledtiderna och ger ett snabbare produktionsflöde.

Vi arbetar med såväl automatiserade som manuella exenterpressar med en presskraft upp till 200ton. Och har effektiv utrustning för gängning, nitning, stentrumling och montering av skruv. Vi har också ett flertal Traub kurvautomater där vi kan svarva upp till 36mm i diameter.

Metall AB Källström & Nilsson är ett familjeföretag i tredje generationen. Historien började 1927 då de nuvarande ägarna Niklas och Tomas Nilssons farfar Adolf Nilsson startar Tyngel spikfabrik tillsammans med Hjalmar Johansson.

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

14220

Organisationsnr

5560981408

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Automatpressning, plåtdetaljer, konsoler, pressning, skenor, beslag, spjutbeslag, hyllskenor, automatsvarvning, excenterpressning, fjäderband, rostfritt, Plåt, lego, hillerstorp, nitning, konsoller, gnosjöandan, verktygstillverkning, fästen, plåtprodukter, medbringare, hylsor, trådgnistning

Avdelningar

Metall
Pressning
Automatpressning
Excenterpressning