Vecka 24 Fredag 14 juni Grattis Håkan, Hakon
Valuta
EUR 11.25 0.00 -0.004
GBP 13.36 -0.01 -0.014
USD 10.47 -0.01 -0.005
BÖRSEN 17:30
-1.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Mästare på att matcha styrkor och talang

De firar 10 år som lokalt rekryterings- och bemanningsföretag – men hos OnePartnerGroup GGVV hittar man alltid anledningar att fira.

 

Som till exempel det faktum att det efter tvärstoppet våren 2020 vände snabbt uppåt igen efter ett rekorduppdrag med montering av 20 miljoner visir.

– Vi avslutade 2020 fantastiskt bra utan att behöva säga upp en enda person internt, och 2021 har vi gjort all time high varje månad på alla våra affärsområden, säger Jaana Fransson, verksamhetschef.

 

En efterfrågad arbetsgivare

 

Kanske vinns ännu viktigare segrar ute i verksamheten varje dag. Employer Branding är något som OnePartnerGroup har satsat mycket på, att vara en bra och efterfrågad arbetsgivare.

– Det ska vara roligt och enkelt att jobba med OnePartnerGroup. Och varje vecka får vi bevis på just det, att man vill jobba hos oss. Vi har lyckats, och det värmer! säger Jaana och ler.

 

”Man ska få energi när man hör av sig till oss!” OnePartner Group GGVV firar 10-årsjubileum i år – men för det här gänget är varje dag en fest. 

 

Bry dig om och se människan

 

Nyckeln är att bry sig om sin personal, att alla känner att villkoren är schyssta och att det finns ett stort mått av delaktighet.

– Som arbetsgivare måste du engagera dig, bry dig om och se människan. Vi tar alla tillfällen att fira med fredagstårta eller när någon har gjort något bra. Det där lilla extra när man ser sina anställda, det gör skillnad, förklarar Jaana.

Att man som arbetsgivare också engagerar sig lokalt är viktigt, menar Jaana.

– Vi har till exempel engagerat oss i föreningslivet och för de nyanlända. Det tror jag är viktigt för många idag, att man inte bara går till jobbet för att tjäna pengar utan att arbetsgivaren också står för någonting.

 

 

Uthyrning av tjänstemän

 

Och det gäller såklart även i relation till kunderna. Från starten 2011 i Vaggeryd där Martin Skogeryd började med bemanning på kollektivsidan utökades verksamheten tre år senare när Jaana Fransson kom med på tåget och kontor öppnades även i Gislaved och Gnosjö och så småningom även Värnamo. OnePartnerGroup har satsat hårt på att även erbjuda bemanning på tjänstemannasidan.

– Uthyrning av tjänstemän har varit lite av ett storstadsfenomen men vi ser att fler börjar uppskatta fördelarna med det även här. I stället för visstidsanställning eller vikariat så kan man lösa behoven med bemanning och här är vi riktigt duktiga. Vi hittar tjänstemännen, säger Jaana.

 

”Vi vill verkligen vara en långsiktig partner till våra kunder och hjälpa till med helhetslösningar”, säger Jaana Fransson och Martin Skogeryd.

 

Lyckad rekrytering

 

Rekrytering är ett annat viktigt affärsområde. Rätt person med rätta styrkor och talanger på rätt plats. Här finns GnosjoRegion.se som en av de nöjda kunderna som under våren välkomnat Stefan Hämäläinen som ny kollega.

– Vi söker inte folk så ofta och även om det finns många bra rekryteringsbolag i Gnosjöregionen var det OnePartnerGroup som först dök upp i huvudet. Troligtvis för att de förstår vikten av marknadsföring och är synliga på många olika sätt. Vi tycker processen har varit effektiv och professionell och vi har fått en ny fantastisk kollega, säger Michael Åstmar, som äger och driver GnosjoRegion.se.

 

Allt fler flyttar hem produktionen

 

Ett område där OnePartner Group fortsatt ser en tydlig tillväxt är inom Business Solutions där man erbjuder företag funktionslösningar av olika slag.

Visirmonteringen förra sommaren var ett exempel. Just nu pågår uppdrag till kunder som hittat sina underleverantörer i Gnosjöregionen och som även behöver hjälp med exempelvis montering, packning och avsyning.

– Vi märker att pandemin har ritat om kartan. Fler har flyttat hem produktionen sedan man märkt hur sårbart det blev när hela världen stängde ner. Vi har trott på det lokala hela tiden men nu ser vi att det har blivit ännu mer betydelsefullt, säger Martin Skogeryd, verksamhetschef.

 

Smarta miniväxthuset Plaant tillverkas med hjälp av MakerSquare, underleverantörer i Gnosjöregionen och funktionslösningar via OnePartnerGroup.

 

 

Hallå där!

I april började Stefan Hämäläinen som ny marknadsansvarig på GnosjoRegion.se, rekryterad genom OnePartnerGroup GGVV. ”Jag upplevde rekryteringsprocessen som väldigt professionell, noggrann och djupgående. De hade flera intervjuer och tester och höll mig väl informerad under hela processen. När det närmade sig var de väldigt stöttande och hjälpte dessutom till vid själva anställningen, vilket var uppskattat och tryggt.”säger Stefan.

 

 

 

 

  

 

FAKTA ONEPARTNERGROUP GGVV

Din lokala samarbetspartner då det gäller bemanning, rekrytering och funktionslösningar. Vi kan även bistå med HR-stöd, utbildningar och chefsstöd.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: OnePartnerGroup GGVV  & GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

OnePartnerGroup GGVV

(OnePartnerGroup GGVV )

Telefon: 0370 510560
Mail: ggvv@onepartnergroup.se

Besöksadress:
Stansg. 2
33432
Anderstorp

Postadress:
Mogölsv. 4
55475
Jönköping

Webbadress:
www.onepartnergroup.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår