Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Söndag 17 januari
Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.14 0.00
GBP 11.4 0.00
USD 8.39 0.00
BÖRSEN 19:30
-1.1%

Optocomp AB

Gislaved

Ett tjänste- och serviceföretag som utvecklar innovativa lösningar för kunder verksamma inom plåt, verktygsbunden stansning och rörbockning.


Du känner oss säkert sedan tidigare, då under namnen Gislaveds Verkstad och Jano Technical Center. Nu har vi gjort gemensam sak och bildat en ny organisation. Som OptoComp kan vi erbjuda ett unikt arbetssätt som ger dig ökad produktivitet och lönsamhet. Tillsammans har vi ett 50-tal medarbetare, omsätter cirka 60 MSEK och förfogar över en industriyta om 9 000 kvadratmeter i centrala Gislaved.

OptoComp är företaget som bryter ny mark inom verkstadsindustrin. Vi är ett tjänste- och serviceföretag som utvecklar innovativa lösningar för kunder verksamma inom plåt, verktygsbunden stansning och rörbockning. Vi arbetar för att underlätta flödet i din produktutvecklingskedja - hos oss får du inte bara ett verktyg utan ett produktionsfärdigt koncept.

Våra tjänster är: Design & utveckling Produktionsanpassing Prototyper Verktyg Produktion Underhåll Reservdelar Loop and Learn

Snabbfakta

Antal anställda

0

Omsättning

1

Organisationsnr

5567570527

Kommun

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

prototyper, pressning, Rörbockning, Verktyg, CNC-bockmaskiner, Loop and Learn

Avdelningar

Blandade material
Verktyg och mätteknik
Följdverktyg
Fixturer
Formverktyg
Automatverktyg
Verktygsmakare
Prototyptillverkning