Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Måndag 21 september
Grattis Matteus
Valuta
EUR 10.41 0.02
GBP 11.36 0.01
USD 8.84 0.06
BÖRSEN 14:10
-2.28%

Oskar Svensson & Co

HILLERSTORP

Legotillverkning av bandjärn, bockning av plåt och rördetaljer, trådartiklar samt formsprutade plastdetaljer. Även polering och ytbehandling.


Oskar Svensson & Co startade sin verksamhet i början på 50-talet. Grundare är Oskar och Lennart Svensson. Vi tillverkar Oljekanna och oljelänspump i mässing hörnbeslag,benfästen sängkulor i mässing sängben i aluminium och stålrör samt madrasstop. Tillverkningen i dag består till stora delar av legotillverkning av bandjärn,bockning av plåt och rördetaljer samt trådartiklar samt formsprutade plastdetaljer. Vi utför även polering,samt ombesörjer ytbehandling. För oss är kundens behov alltid i centrum.Vår målsättning är att alltid ha en öppen dialog med våra kunder.

Tillverkningen idag består till stora delar av legotillverkning av bandjärn,bockning av plåt och rördetaljer samt trådartiklar. Punktsvetsning, gassvetsning, migsvetsning i plåt och aluminium. Vi kan också hjälpa dig med formsprutning i plast, trådgnistning och pressning. Som legotillverkare är det en självklarhet att Du som kund kan specialbeställa produkter efter just Dina behov.

Snabbfakta

Antal anställda

0

Omsättning

2249

Organisationsnr

9280001463

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Handels- och Kommanditbolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

rördetaljer, Pumpar, oljekannor, Legosvetsning, Legoarbeten, hörnbeslag, beslag, ben, Pumpen, bockning, sängben, Möbelben, ben med hjul, Legotillverkning, Plåtbocknig, svetsning, hillerstorp, Automatpressning, trådgnistning, Rörbockning

Avdelningar

Metall
Rörbockning
Pressning
Automatpressning
Trådgnistning
Blandade material
Legoarbete
Legotillverkning
Legoformsprutning