Vecka 08 Söndag 25 februari Grattis Sigvard, Sivert
Valuta
EUR 11.17 0.00 0.003
GBP 13.08 0.00 0
USD 10.33 0.01 0.005
BÖRSEN 17:30
0.4%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Pamex Plastic AB

BREDARYD

Med unik branschkunskap inom plastindustrin tillsammans med vår vana av att fokusera på hög kvalitetssäkring har vi blivit en pålitlig leverantör.


Pamex är beläget i södra Sverige, i Gnosjöbygden där företagsamheten flödar.

Företaget, som startade 1948 och var en av de första plastindustrierna i bygden, är ett rent familjeföretag med pålitliga och ansvarskännande smålänningar med sinne för ekonomi.

Vi på Pamex har utvecklats i takt med tiden till en modern industri som genom kontinuerliga nyinvesteringar alltid står redo för kundens krav.

Något som aldrig förändras på Pamex är de värden som vi står för, dvs rätt kvalitet, leveranssäkerhet, pålitlighet och framförallt ett gott samarbete med våra kunder.

Styrkan hos oss på Pamex Plastic AB är att finna praktiska lösningar för att formspruta produkter i plast. Det kan vi göra om vi från början löser produktionsproblemen tillsammans med våra kunder. Då blir också slutprodukten framställd med rätt ekonomi till rätt kvalitet. Så har vi jobbat sedan starten och så tänker vi fortsätta.

NISCHEN GÖR OSS TILL EXPERTER

The Story:

Året är 1948 och platsen är nere i en källare någonstans i Smålands djupa skogar... 

Här hittar vi en man som tyckte att det inte fanns tillräckligt mycket arbete för ungdomarna i bygden. Han beslutar sig för att starta Ås Mekaniska Verkstad AB.

Mycket har hänt sedan vi 1948 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom plastindustrin tillsammans med vår vana av att fokusera på hög kvalitetssäkring har vi blivit en pålitlig leverantör. Det är vi glada över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Vi på Pamex har utvecklats till en modern industri som genom kontinuerliga nyinvesteringar alltid står redo för kundens krav. Vi har utvecklat ett eget koncept som stödjer våra kunder att tillverka och leverera en säker produkt.

Pamex levererar idag till flera olika produktområden så som VVS, trädgård & skog, butiksinredning, fordonsindustri mm.

Vår mission är att göra klienter nöjda med sina slutprodukter som ska bli kända för svensktillverkad kvalitet med höga miljökrav.
Vi jobbar hårt för att vara ett hållbart och positivt inflytande i er produktutvecklings-process, övertygade av mottot: "Utan Plast Är Livet Kasst"

Maskinparken är modern med formsprutor där kapaciteten ligger mellan 20-200 ton, och en högautomatiserad robothantering som plockar och packar detaljer.

Vi har också ett långvarigt samarbete inom både konstruktion och design. Bland alla de kunder som givit oss förtroendet genom åren kan vi nämna Ikea, Cylinda och Saab-Scania. Av vår produktion går en stor del till utländska kunder.

Snabbfakta

Antal anställda

6

Omsättning

7546

Organisationsnr

5562610815

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår