Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Torsdag 1 december Grattis Oskar, Ossian
Valuta
EUR 10.93 0.00 0
GBP 12.67 0.02 0.022
USD 10.49 -0.09 -0.09
BÖRSEN 17:30
0.43%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kvalitetstekniker mot Leverantör till Norma Sweden

 

NORMA Sweden AB ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av slangklämmor och kopplingslösningar. NORMA Sweden har tillverkning, lager, distribution, stödfunktioner och utveckling i Anderstorp med runt 80 medarbetare. Med cirka 9 000 anställda globalt, har koncernen ett internationellt nätverk av tillverkningsanläggningar och försäljnings- och distributionskontor i Europa, Amerika och Asien. Koncernen tillverkar ett omfattande utbud av innovativa produkter inom "Fastening", "Fluid"- samt "Water management" och är en ledande utvecklingspartner inom dessa områden. NORMA Group har över 10 000 kunder i mer än 100 länder.

 

 

Vi söker en Kvalitetstekniker som i uppdraget hos oss kommer att ha en flexibel roll med stor påverkansgrad för att säkerställa och utveckla kvalitetsarbetet på Norma Sweden.

 

Vi erbjuder dig

 

Att arbeta inom en global koncern där vi satsar på innovation och långsiktiga lösningar. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag. I din roll är du av stor betydelse i vårt kvalitetsarbete för att möta kunders behov men även för det kontinuerliga förbättringsarbetet som borgar för vår kompetens och framtida utveckling. Vi är ett litet kompetent lokalt team som värdesätter erfarenhetsutbyten, och denna tjänst utgör en central roll i utvecklingsarbetet tillsammans med produktionsledning och utvecklingsledare lokalt i Anderstorp men även i dialog med kollegor i liknande befattningar i systerbolag inom Norma koncernen.

 

Arbetsuppgifter

 

I rollen som Kvalitetstekniker kommer du att driva och koordinera hantering av leverantörsreklamationer samt interna avvikelser. Du arbetar med kvalitetssäkring av leverantörer och proaktiva förbättringar. Vidare arbetar du med att utreda produktavvikelser, initiera reklamationsärenden och hålla en kontinuerlig kontakt med leverantörer. Du är behjälplig vid framtagning och sammanställning av PPAP från leverantörer. Du kommer även att arbeta nära vår produktionspersonal där du utbildar dem i mätteknik samt produktkontroll.

 

Din profil

 

För att ha förutsättningar i den här rollen som Kvalitetstekniker har du flerårig erfarenhet inom kvalitetssäkring samt erfarenhet av tillverknings- och produktionsprocesser, gärna mot bilindustri. Du besitter analytiska och tekniska färdigheter. Din passion, ditt detalj- och kvalitetsorienterade synsätt är en del av ditt DNA och därmed har du utmärkta egenskaper inom statistisk analys, analysverktyg och kvalitetssäkring. Personliga egenskaper vi efterfrågar är främst struktur, att kunna prioritera, planera och delegera arbetsuppgifter. Att kommunicera och samarbeta med andra är också viktiga egenskaper då du i rollen har många kontaktytor såväl internt som externt. Har du någon form av teknisk bakgrund eller utbildning, är noggrann teamspelare med stort ansvarstagande och axla en viktig roll, då är vi supernyfikna på dig.

 

 

I övrigt krävs det att du har

  • kunskap i ritningsläsning
  • kunskap och erfarenhet av IATF 16949, ISO 9001 samt ISO 14001. Erfarenhet av ISO 45001 är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande i kontakt med koncernens internationella systerbolag.
  • goda kunskaper inom MS Officepaketet, med fördel god kunskap i Excel
  • har god systemvana, gärna Microsoft Dynamics 365 FO eller liknande system

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2022-11-30

Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Anela Drndo på Tel: 0370- 30 78 61 för mer information.

 

 LEDIGA JOBB

Vill du utvecklas till Maskinförare/Ställare hos Isaberg Rapid?

ISABERG RAPID AB är en världsledande fästspecialist med ett av marknadens starkaste erbjudande inom häftning, smältlim, blindnitning och varmluft. Med egen utveckling, tillverkning,...

Operatör med stora utvecklingsmöjligheter till JoDi Etiketter i Nissafors

JoDi Etiketter är ett familjeföretag i Gnosjöbygden. Företaget tillverkar självhäftande etiketter i de flesta förekommande material och häftämnen....

Produktionsplanerare till Norma Sweden

NORMA Sweden AB ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av slangklämmor och kopplingslösningar. NORMA Sweden har tillverkning, lager, distribution,...

Inköpare till Norma Sweden

NORMA Sweden AB ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av slangklämmor och kopplingslösningar. NORMA Sweden har tillverkning, lager, distribution,...

Norma Sweden söker Ekonomiassistent

Vad innebär rollen?   Vi söker en ny stjärna till vårt lokala ekonomiteam som består av 5 engagerade medarbetare som ansvarar för...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

PULS Bemanning AB

(PULS Bemanning AB)

Telefon: 0371-17630
Mail: info@pulsbemanning.se

Besöksadress:
Maskingatan 8
33432
ANDERSTORP

Postadress:
Box 104
33422
Anderstorp

Webbadress:
www.pulsbemanning.se