Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Måndag 24 september
Grattis Gerhard, Gert
Valuta
EUR 10.35 0.02
GBP 11.49 0.01
USD 8.79 0.00
BÖRSEN 08:35
0.67%

PM Service

GISLAVED

PM Service är er specialist på excenterpressar. Vi har lång erfarenhet av både stora och små pressar. Detta gör att vi på ett kostnadseffektivt sätt kan hjälpa Er med service, förebyggande underhåll, ombyggnad och reparationer. Vi ombesörjer även maskinflytt.


I vår verkstad utför vi reparationer av begagnade delar. Vi utför även nytillverkning efter prov eller ritning. Vi ombesörjer även metallplätering av excenteraxlar och drivnav. Ett prisvärt alternativ till nya delar! Vi utför även service av MultiLube-pumpar.


I lager har vi ett brett sortiment av reservdelar till de flesta fabrikat av excenterpressar t. ex: Kretskort Elkomponenter Tätningar Lager Kopplingar Snabba leveranser! Försäljning Vi har ett brett utbud av främst pressar och kringutrustning av olika fabrikat men även andra verkstadsmaskiner t. ex svarvar, fräsar, såg- slip- och borrmaskiner. Besök www.pmservice.se för mer info!

Snabbfakta

Antal anställda

8

Omsättning

10506

Organisationsnr

5568066863

Kommun

GISLAVED

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

excenterpressar, begagnade excenterpressar, reservdelar, reparationer, verkstadsmaskiner, Kringutrustning, reservdelar, Service, maskinförsälning, pressline, matarverk, riktverk, hasplar, Presslinje, Plockpress, Automatpressar, maskinflytt, Multilube

Avdelningar

Metall
Excenterpressar
Begagnade pressar
Service, reservdelar