Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Lördag 4 december Grattis Barbara, Barbro
Valuta
EUR 10.35 0.12 0.116
GBP 12.11 0.06 0.065
USD 9.15 0.1 0.097
BÖRSEN 17:30
-1.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Proton Finishing AB

Värnamo

En ledande ytbehandlare som levererar till fordon, bygg och övrig verkstadsindustri. Vi finns på flera orter och arbetar inom ett flertal processer.


Proton Finishing är en av Europas ledande ytbehandlare med kunder inom branscher som fordon, bygg och inredning.

Vi har sex enheter i Sverige som erbjuder ett antal olika processer, både korrosionsskyddande och dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet.

Vår affärsidé är att vi skall vara i framkant vad gäller tillämpning av kostnadseffektiva ytbehandlingsprocesser med hållbarhet i fokus.

Vi skall leverera produkter och tjänster med rätt kvalitet och logistiklösning till kunder verksamma i Sverige och internationellt.

Vår vision är att vara kundens förstaval genom de bästa medarbetarna och en arbetsplats kännetecknad av ständiga förbättringar.


Kontakta oss gärna så hjälper vi er.

Snabbfakta

Antal anställda

10

Omsättning

21258

Organisationsnr

5564174539

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

förzinkning, zink-nickelytbehandling, ed-lack, surzink, miljövänlig ytbehandling, ytbehandlingar, korrosionsskydd, Pulverlackering, ytbehandling, zink-nickel, bonderite, blåzink, dekorativytbehandling, alkaliskzink, zinkflakes, flakes, hållbarhet, hållbar ytbehandling, hållbart företagande, ytbehandling småland, ytbehandling eskilstuna

Avdelningar

Blandade material
Ytbehandling
Pulverlackering
Förzinkning
Trumling