Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48 Söndag 4 december Grattis Barbara, Barbro
Valuta
EUR 10.88 0.03 0.025
GBP 12.68 0.05 0.047
USD 10.32 0.01 0.008
BÖRSEN 17:30
0.25%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Qtech Group AB

Anderstorp

Vi erbjuder mekaniska komponenter samt kompletta systemlösningar för dig genom vårt nätverk av underleverantörer i Gnosjöregionen med omnejd.


Över en lunch i Göteborg våren 2012 bestämde vi oss för att grunda Qtech Group utifrån en enkel idé – förändra sättet företag köper mekaniska komponenter på. Beslutet att driva eget företag uppfyllde inte bara en dröm för oss båda, utan också en chans att sätta Småland på kartan. Bolaget är sedan 2016 lokalliserat i Anderstorp på 5500kvm där vi har vårt lager, montering, prototyptillverkning och kontor. Att tänka nytt och våga testa andra vägar är ett koncept som har gjort oss framgångsrika. Ett recept som vi applicerar på varje ny affär.

Qtech Group erbjuder legotillverkade komponenter inom nio produktområden. Tillsammans med tjänster såsom lager och logistik, projektledning, konstruktion, design och prototyptillverkning vill vi vara föregående och helhetstänkande för att möta våra befintliga och framtida kunder. Vi fokuserar såväl på helheten som på varje enskild detalj

Genom vår lager- och logistiktjänst kan vi producera större batcher och skicka veckoleveranser efter dina önskemål. Våra leverantörer kompletterar varandra. Det innebär bl a att vi alltid kan leverera. Med vår prototyptillverkning inom maskinbearbetning blir vi bredade och bättre som leverantör. På Qtech monterar vi. Vi levererar redan enskilda komponenter,varför inte också montera ihop dem?

Snabbfakta

Antal anställda

13

Omsättning

45650

Organisationsnr

5568972581

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

bockning, plastbearbetning, Svarvning, Trådbocknig, skärning, Skärande bearbetning, fräsning, svetsning, pressning, Prototyptillvering, q tech, q-tech, Lasermärkning, projektledning, svetsning 3834-2, produktdesign, mekanisk konstruktion, 3D-Printing, Formsprutning, ytbehandling, gjutning, svetsning en 15085-2, Montering, Packning, kittning, härdning

Avdelningar

Metall
Bockning
Fräsning
Gjutning
Pressning
Skärning
Laserskärning
Svarvning
Svetsning
Metalltråd
Trådbockning
Plast
Formsprutning
Plastbearbetning
Blandade material
Prototyptillverkning